Invatator inregistrat cand tipa si injura copiii. Are deja deschis un dosar pentru purtare abuziva.

Un invatator de la o scoala din Iasi a fost inregistrat cand tipa si injura copiii de clasa a II-a. S-a deschis o ancheta, mai ales pentru ca invatatorul nu este la prima abatere, anul trecut a fost acuzat ca a abuzat verbal o eleva. Inregistrarile au fost facute publice de parintii unuia dintre elevi, potrivit ziarului 7iasi.ro.

Invatatorul este pensionar si angajat in regim de plata cu ora. Se numeste Constantin Serban si este consilier judetean din partea PNL, potrivit edupedu.ro, dar face parte si din conducerea scolii, fiind desemnat de liberali sa reprezinte Consiliul local in Consiliul de Administratie al scolii.

Intr-o zi, unul dintre parinti a pus in rucsacul copilului un aparat de inregistrat pentru a intelege de ce elevul de clasa a II-a se tot plangea de comportamentul invatatorului, iar cand s-a intors acasa, a ascultat cum tipa si injura cadrul didactic in timpul orelor si a decis sa faca inregistrarile publice.

Iata cateva fragmente din inregistrarile facute cu invatatorul din Iasi:

„Te ia mama dracului! Tu uita-te pe carte, nu te uita pe dealuri!”

„Iti spun sa te tunzi! Decât papuci cu role, mai bine tunde-te, ba. Tunde-te! Tu auzi sa te tunzi?!”

„Ma, tu nu auzi?! Tre’ sa-ti zic special, fir-ar a dracului! Uite aici! Uite aici! Ce caiet e asta, ma?!”

„Ma, tu ce ai in cap, ma?! Ce ai in cap, ma?! Ce ai in cap? Cum sa scrii așa? Ce ai in cap, ma? Ce ai in cap? Spune-mi ce ai in cap, ca nu inteleg! Spune-mi! Ca nu inteleg! Nu inteleg!”

“Mai taci, mai, din gura, te-ai invatat ca o tata. Barbatii vorbesc mai putin. Și nevasta-mea cand vine acasa toca-toca!”

“De ce sa ma iau eu de el, ma, uitati-va și voi daca asta e copil. Ce sa-i fac lu’ asta, chiar daca-l iau de urechi…”

Invatatorul are deja un dosar penal pentru purtare abuziva. In luna decembrie a anul trecut a abuzat verbal o alta eleva.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here