In anul scolar 2018-2019, evaluarile de la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a au loc in mai 2019

Probele din cadrul evaluarilor nationale de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a se vor desfasura, in anul scolar 2018-2019, in intervalul 7 – 23 mai 2019, potrivit calendarului anuntat de Ministerul Educatiei Nationale (MEN).

Evaluarea elevilor la finalul clasei a II-a (EN II) va avea loc in perioada 7 – 10 mai.

Probele scrise la limba romana si limba materna sunt programate in 7 mai, fiind urmate a doua zi (8 mai) de testele de citire la cele doua discipline.

Citeste si Teatru pentru copiii intre 7 si 10 ani, despre empatie si agresivitate, la Replika

Proba de matematica este prevazuta pentru data de 9 mai, in timp ce proba de limba romana (scris si citit) pentru elevii din randul minoritatilor nationale se va desfasura in data de 10 mai.

Evaluarea competentelor fundamentale dobandite in ciclul primar (la finalul clasei a IV-a) are urmatorul calendar: limba romana (14 mai), matematica (15 mai) si limba materna (16 mai).

Elevii claselor a VI-a vor sustine evaluarea competentelor fundamentale dobandite in ciclul inferior al gimnaziului (V-VI) in zilele de 22 mai (limba si comunicare) si 23 mai (matematica si stiintele naturii).

Rezultatele evaluarilor nationale de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a se comunica doar parintilor acestora.

Sursa: Mediafax

Afla detalii despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here