Fata de 13 ani care si-a injunghiat bunica si a fugit dintr-un centru de minori a fost gasita

Fata de 13 ani din Oradea care si-a injunghiat bunica in luna august si a disparut pentru a treia oara a fost gasita de politisti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor transmis, sambata, copila nu a fost victima vreunei infractiuni.

Vezi si Fata de 13 ani care si-a injunghiat bunica a disparut din nou din Centrul de Minori din Bihor

”Minora de 13 ani, din municipiul Oradea, care a plecat voluntar din centrul de minori unde se afla institutionalizata, la data de 28 august, a fost gasita sambata in jurul orei 18.45, de politistii Biroului de Ordine Publica, din cadrul Politiei Municipiului Oradea, pe raza municipiului Oradea. Aceasta nu a fost victima vreunei infractiuni”, se arata in documentul citat.

Fata fusese internata la Centrul de primire in regim de urgenta pentru copilul abuzat, neglijat si exploatat Oradea, apartinand DGASPC Bihor, unde se afla institutionalizata in baza unei masuri de plasament in regim de urgenta.

Aceasta a fost plecata de la domiciliu in repetate randuri si mai disparuse o data de la sediul DGASPC Bihor in data de 21 august, fiind gasita de politisti o zi mai tarziu in municipiul Oradea. Nici atunci nu prezenta urme vizibile de violenta.

La inceputul lunii august, fata din Oradea si-a injunghiat bunica cu mai multe lovituri de cutit.

Femeia a fost internata in stare stabila, iar copila nu va raspunde penal pentru faptele sale.

Sursa: Mediafax

Vezi si  O fetita de 13 ani si-a injunghiat bunica de mai multe ori cu un cutit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here