Fata de 13 ani care si-a injunghiat bunica a disparut din nou din Centrul de Minori din Bihor

Fata de 13 ani, din Oradea, care si-a injunghiat bunica la inceputul lunii august a disparut, pentru a doua oara, de la Centrul de Primire Minori, unde era institutionalizata. Politistii din Bihor o cauta si fac apel la cetateni sa sune la 112 daca o vad.

,

Potrivit reprezentantilor Politiei Bihor, Abigail Bordas, in varsta de 13 ani, din municipiul Oradea, judetul Bihor, a plecat, in mod voluntar, joi noaptea, in jurul orei 21.20, de la Centrul de primire in regim de urgenta pentru copilul abuzat, neglijat si exploatat Oradea, apartinand DGASPC Bihor, unde se afla institutionalizata in baza unei masuri de plasament in regim de urgenta si nu a mai revenit.

Vezi si Fata de 13 ani, care si-a injunghiat bunica, a fost gasita de politisti

Oamenii legii fac apel catre cetatenii care pot oferi detalii cu privire la minora disparuta sa apeleze serviciul de urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.

Nu este prima data cand fata de 13 ani dispare de acasa sau de la sediul DGASPC Bihor, fiind gasita de politisti de fiecare data, pe raza municipiului Oradea.

Copila are aproximativ 1,60 metri inaltime, 46 de kilograme, fata ovala, ochi caprui, par saten inchis, de lungime medie, tunsa scurt in partea stanga, constitutie slaba, are un semn congenital la baza gatului si o cicatrice pe clavicula, in partea stanga.

Atunci cand a disparut era imbracata in bluza albastra, cu maneca lunga, pantaloni gri, cu dungi albe, papuci rosii.

La inceputul lunii august, fata din Oradea si-a injunghiat bunica cu mai multe lovituri de cutit. Femeia a fost internata in stare stabila, iar copila nu va raspunde penal pentru faptele sale.

Sursa: Mediafax

Vezi si O fetita de 13 ani si-a injunghiat bunica de mai multe ori cu un cutit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here