Evaluarea Nationala 2019: lista cu centrele unde elevii clasei a VIII-a vor sustine examenul

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a publicat lista cu centrele unde elevii clasei a VIII-a din Capitala vor trece prin probele Evaluarii Nationale 2019, fiind 206 de astfel de centre. Incepand cu saptamana urmatoare, absolventii clasei a VIII-a vor da aceste teste pentru Evaluarea Nationala 2019.

Citeste si 55.000 de elevi nu au luat nici macar nota 5

Cele mai multe centre de examen sunt in sectorul 2, cu un total de 43 de unitati in care elevii clasei finale din ciclul gimnazial vor sustine probele Evaluarii Nationale 2019. In sectorul 1 vor fi 41 de centre de examen, urmat de sectorul 3 cu 35 astfel de centre, sectorul 6 cu 32, sectorul 4 cu 28, respective sectorul 5 cu 27 de unitati.

Lista centrelor de examen poate fi consultata pe ismb.edu.ro

Incepand cu saptamana urmatoare, absolventii clasei a VIII-a vor trece prin probele Evaluarii Nationale, primul examen pe care acestia il vor sustine fiind cel de la Limba si literatura romana, care va avea loc pe 18 iunie.

Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educatiei, elevii clasei finale din ciclul gimnazial vor continua sesiunea de examene cu proba la matematica, care urmeaza sa aiba loc in 20 iunie.

Salile de clasa in care va avea loc Evaluarea Nationala a absolventilor clasei a VIII-a vor fi supravegheate video si audio.

Vezi si Schimbari la Bacalaureat si Evaluarea Nationala

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here