Elevii vor primi vouchere pentru echipament sportiv

Elevii vor primi vouchere pentru echipament sportiv, respectiv pentru adidasi si costum de trening. Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca 600 de milioane de lei vor fi alocate pentru rechizite, pentru intreg anul scolar, si vouchere pentru echipament sportiv.

Vezi si Inscrierile in invatamantul primar pentru anul scolar 2019-2020

„Nu este prima data cand se deruleaza un asemenea proiect. Un proiect de rechizite scolare pentru un numar de aproximativ 1,1 -1,2 milioane s-a mai derulat incepand cu anul 2001. (…) Procedura va fi Legea achiziţiilor publice. Nu putem sa fim in afara legii. Intentionam ca in aceste resurse sa cuprindem pentru elevii din ciclul gimnazial si doua carti – Limba romana si Matematica, manuale care sa ramana la ei pentru ca le sunt utile pentru Evaluarea de la clasa a VIII-a si pentru ciclul liceal disciplinele care sunt discipline de examen”, a anuntat ministrul Educatiei.

Elevii din invatamantul obigatoriu, incepand cu clasa pregatitoare pana la clasa a X-a vor primi in acest an vouchere pentru echipament sportiv.

„Pentru echipamentul sportiv se dau vouchere si fiecare isi cumpara potrivit masurii costum de trening si adidasi”, a mai precizat Andronescu.

Citeste si Elevii claselor a VII-a vor sustine simularea Evaluarii Nationale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here