Ducele si Ducesa de Cambridge si-au numit al treilea copil Louis Arthur Charles

Palatul Kensington a anuntat ca ducele si ducesa de Cambridge au hotarat sa isi numeasca al treilea copil, nascut luni, la spitalul St Mary din Londra, Louis Arthur Charles, relateaza site-ul postului BBC. Copilul va fi cunoscut ca alteta sa regala printul Louis de Cambridge, a anuntat biroul de presa al Palatului Kensington, resedinta oficiala a familiei, pe contul de Twitter.

Louis este si unul dintre numele printului William, precum si unul dintre cele ale fratelui bebelusului, printul George.

Arthur este un alt nume al tatalui copilului si a fost si unul dintre cele ale regelui George al VI-lea, tatal reginei Elizabeth a II-a.

Ducesa Catherine de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, a nascut, luni, cel de-al treilea copil al sau, la Spitalul St Mary din Londra, unde a fost internata in dimineata aceleiasi zile.

Vezi si Ducesa Catherine de Cambridge a nascut cel de-al treilea copil, un baiat

Baietelul s-a nascut la ora locala 11.01 (10.01 GMT) si a avut la nastere – la care ducesa de Cambridge a fost asistata de sotul sau, printul William – greutatea de aproximativ 3,8 kilograme. Ducesa de Cambridge si bebelusul au fost externati luni seara si au mers apoi la Palatul Kensington.

Informatia despre cea de-a treia sarcina a ducesei Kate a fost facuta publica pe 4 septembrie 2017, dupa ce aceasta, suferind de severe greturi matinale, a fost nevoita sa-si anuleze participarea la un eveniment.

Bebelusul este al cincilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dupa fratii sai, printesa Charlote, in varsta de 2 ani, si printul George, in varsta de 4 ani, tatal lor, printul William, si bunicul lor, printul mostenitor Charles.

Vezi si Pippa Middleton, sora mai mica a ducesei de Cambridge, este insarcinata de Camb

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here