Ducesa Catherine de Cambridge a nascut cel de-al treilea copil, un baiat

Ducesa Catherine de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, a nascut cel de-al treilea copil al sau, un baiat, la Spitalul St Mary’s din Londra. Baietelul, al cincilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a nascut luni, 23 aprilie 2018 la ora 11.01.

Copilul a avut la nastere – la care ducesa de Cambridge a fost asistata de sotul sau, printul William – greutatea de aproximativ 3,8 kilograme. Ducesa de Cambridge si bebelusul se simt bine, potrivit informatiilor publicate pe contul de Twitter al Palatului Kensington, resedinta oficiala a acesteia.

Informatia despre cea de-a treia sarcina a ducesei Kate a fost facuta publica pe 4 septembrie 2017, dupa ce aceasta, suferind de severe greturi matinale, a fost nevoita sa-si anuleze participarea la un eveniment. In octombrie 2017, Palatul Kensington, resedinta sa oficiala, a anuntat ca cel de-al treilea copil al ducesei se va naste in aprilie, in a doua jumatate a lunii.

Bebelusul va fi al cincilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dupa fratii sai, printesa Charlote, in varsta de 2 ani, si printul George, in varsta de 4 ani, tatal lor, printul William, si bunicul lor, printul mostenitor Charles. Unchiul lor, printul Harry, care se va casatori luna viitoare cu fosta actrita americana Meghan Markle, este al saselea in ordinea succesiunii.

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here