Dosarele pentru aparatele ortodontice destinate elevilor din Capitala pot fi depuse

Familiile elevilor din Bucuresti pot depune incepand de luni dosarele pentru obtinerea ajutorului financiar in valoare de 750 de lei de la Primaria Capitalei pentru aparatul dentar, potrivit Primariei Capitalei.

Vezi si Elevii din Bucuresti cu probleme dentare ar putea primi bani pentru consultatii stomatologice si aparate ortodontice

Pentru a beneficia de ajutorul financiar, parintii sau reprezentantii legali ai elevului trebuie sa transmita catre Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti un dosar care cuprinde recomandarea medicala emisa de medicul primar/specialist ortodont, copia cartii de identitate a parintelui/reprezentantului legal, datele de identificare ale elevului si datele scolii la care invata si datele la care pot fi contactati parintii/reprezentantii legali.

Pentru a fi inclus in proiect, dosarul trebuie trimis pe adresa de e-mail [email protected].

„Elevii din Bucuresti, cu varsta intre 7 si 16 ani, vor beneficia de un ajutor financiar de 750 de lei, pentru un aparat sau de 1.500 de lei, pentru doua aparate. Primaria Capitalei, prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti, a aprobat acest proiect, in valoare de aproape 200.000 de euro. In baza biletului de trimitere emis de medicul stomatolog din cabinetul scolar, elevul va fi consultat in Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala ”Prof. Dr. Dan Theodorescu”, din strada Eforie, nr. 4–6 si i se va elibera o recomandare pentru aparatul ortodontic”, informeaza Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, intr-un comunicat de presa.

Sursa: Mediafax

Afla detalii despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here