Doi elevi sunt acuzați că au hărțuit sexual o profesoară în timpul orei, iar imaginile au fost postate pe internet

Colaj imagini profesoara hărțuită/ phonline.ro

Doi elevi sunt acuzați că au hărțuit sexual o profesoară în timpul orei, iar imaginile au fost postate pe internet. Atenție, detalii și imagini cu puternic impact emoțional! 

A fost deschisă o anchetă în cazul a doi elevi de 13 ani de la o școală din Valea Doftanei, care în timpul orei au avut comportamente obscene, umilind în mod repetat profesoara de engleză. Momentele de hărțuire sexuală au fost filmate de un alt elev care îi instiga pe cei doi elevi să continue cu simularea unor acte sexuale. Elevii ar fi de la Școala Pietriceaua, din comuna Valea Doftanei, județul Prahova, potrivit publicației phonline.ro.

După ce imaginile au apărut pe internet, directorul acestei școli a sesizat poliția.

„Poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Valea Doftanei au fost sesizaţi de către directorul unei unităţi şcolare din comuna Brebu despre faptul că deţine o înregistrare audio video prin care doi elevi cu vârstele de 13 ani, în timp ce se aflau într-o sală de clasă, au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic”, arată un comunicat al IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

În imagini se vede inițial cum un elev mimează gesturi cu tentă sexuală, iar profesoara inițial nu reacționează, vizibil depășită de situație. La un moment dat un elev chiar încearcă să-i ridice fusta. Profesoara a încercat în mai multe rânduri să îi liniștească, spunându-le că nu e frumos, neștiind cum să gestioneze întreaga situație. În tot acest timp, elevul care filmează toate aceste momente de hărțuire, îi îndeamnă să continue cu acele acte ofensatoare. Într-un video se observă cum profesoara ăși șterge lacrimile.

Poliția a deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here