Doi copii care jucau cu un skateboard, spulberati de o autoutilitara, pe un drum din Iasi

Doi copii care se jucau cu un skateboard, pe o strada din localitatea Ciurea, judetul Iasi, au fost raniti grav, dupa ce au ajuns in fata unei autoutilitare, iar soferul nu a putut evita impactul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medicul Diana Cimpoesu, sef UPU-SMURD Iasi a declarat, miercuri seara, corespondentului MEDIAFAX, ca cei doi copii au rani grave, unul fiind resuscitat la locul producerii accidentului, iar celalalt este in coma.

Vezi si Cand este micut, copilul tau este expus riscului de accidente. Cum il protejezi?

„Un copil de 9 ani a fost gasit in stop cardio-respirator la locul producerii accidentului. Echipajul medical incearca resuscitarea acestuia, el fiind transportat la Spitalul Clinic de Pediatrie Sfanta Maria, din Iasi, de catre un echipaj SMURD – TIM. Acesta a suferit o fractura de bazin, fractura deschisa de gamba si femur, dar si un traumatism toraco-abdominal. Celalalt copil, de 7 ani, a fost gasit la locul producerii accidentului, cu traumatism cranio-cerebral sever. El a fost intubat si ventilat mecanic, fiind transportat la Spitalul de Neurochirurgie de catre un echipaj al Serviciului de Ambulanta cu medic”, a spus Diana Cimpoesu.

Politistii au deschis un dosar penal si urmeaza sa stabileasca ce s-a intamplat.

„Din primele informatii reiese ca cei doi copii se aflau impreuna pe un skateboard si ca ar fi aparut brusc in fata unei autoutilitare. In cauza se fac deocamdata cercetari pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a declarat Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

Sursa: Mediafax

Vezi si detalii despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here