Doi copii au fost atacati de rechini in New York

Doi copii au fost atacati de rechini, pe coasta Long Island din statul american New York, fiind primul incident de acest gen din ultimii 70 de ani, relateaza BBC.

Cele doua incidente, in care au fost implicati o fata in varsta de 12 ani si un baiat in varsta de 13 ani, s-au petrecut la distanta de cativa kilometri, in golful Fire Island.

Acestia nu au suferit rani grave si se vor recupera complet. Un dinte de rechin a fost extras din piciorul unuia dintre copii si este analizat. Atacurile rechinilor asupra oamenilor sunt foarte rare in statul New York.

Fata le-a povestit salvatorilor ca statea in apa pana la brau, cand a vazut conturul unui peste in apa. Dupa ce a iesit la mal, a observat ca piciorul ii sangera.

„Am vazut ceva, langa mine, am simtit durere. M-am uitat in jos si am vazut o aripioara de peste”, a declarat fata in varsta de 12 ani. „Am mers la salvamari si m-au bandajat”, a adaugat aceasta.

Conform declaratiei acesteia, umbra din apa avea aproximativ 1,2 metri.

In urma incidentului, seful salvamarilor, Craig Amarando, a tinut o conferinta de presa. „Medicii au confirmat ca este o muscatura de rechin si au gasit un dinte in piciorul baiatului”.

Vezi si Un copil roman in varsta de un an impuscat la Roma

Sursa: Mediafax

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here