Daruieste Aripi de 8 Martie, eveniment caritabil de strangere de fonduri pentru copii

Gala caritabila Daruieste Aripi de 8 Martie isi propune sa adune fonduri pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer de la Centrul Focus, copiilor nou nascuti, din sud estul Romaniei, care vor avea curand o sectie moderna de terapie intensiva in spitalul din Constanta, pentru sustinerea tuturor copiilor din proiectele Asociatiei Daruieste Aripi, cea care organizeaza evenimentul.

Vezi si Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana

Dana Nalbaru, in parteneriat cu Teatrul National de Opera si Balet „Oleg Danovski”  si Grupul de Initiativa Minerva invita publicul la acest eveniment caritabil elegant, in seara zilei de 8 Martie, la Constanta.

 

Dana Nalbaru,
credit foto Cristina Nichitus Ronce

,,Pentru a ajuta un numar cat mai mare de copii, avem nevoie de sprijinul fiecarui om generos. Fiecare donatie poate fi o sansa in plus la viata pentru un copil, care va fi ingrijit mai bine in orasul lui, in tara lui. Vrem ca aceasta seara a celebrarii femeilor sa fie o amintire de neuitat pentru toti cei prezenti si un semn de generozitate pentru cei mici.” spune Alina Patrahau, fondatoarea Asociatiei Daruieste Aripi.

Alina Patrahau_Daruieste Aripi

Publicul este asteptat de la ora 17:00 in foaierul Teatrului Oleg Danovski, unde Dana Nalbaru va vorbi despre modul in care iubirea se transforma in generozitate si viata cu adevarat implinita. Evenimentul va continua cu un program de arii celebre, recital de poezie si o expozitie de pictura, unde vor fi licitate lucrari in beneficiul asociatiei.

Citeste si Atelier de Teatru cu trupa de adolescente si adolescenti

Unele dintre cele mai prestigioase voci de opera si opereta ale Romaniei: Daniela Vladescu, Ana Maria Donose (prim solista Operei Nationale din Iasi) Cosmin Marcovici (tenor, Directorul Teatrului National din Iasi), Stefan Popov (Teatrul National de Opereta Ion Dacian din Bucuresti), Smaranda Draghici, Lucia Mihalache si multi altii, impreuna cu actori si artisti plastici consacrati, isi unesc fortele pentru a sutine binele copiilor.

Comunitatea de oameni generosi va interactiona in cadrul unui cocktail elegant, urmat de spectacolul de opereta ”Liliacul” de Johann Strauss fiul.

Biletele la acest eveniment, care sunt donatii recomandate catre Daruieste Aripi, sunt disponibile pe daruiestearipi.ro si facebook.com/AsociatiaDaruiesteAripi.

Asociatia Daruieste Aripi deruleaza din anul 2014 cel mai mare proiect asumat de un ONG din Constata – reconstructia si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Nou – Nascuti si a Compartimentului de Prematuri de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta.

Centrul Focus_Loc de joaca

Un alt proiect important al asociatiei, catre care merg o parte dintre donatii este Centrul Medical Focus, Compartimentul de Onco-Hematologie si Reumatologie Pediatrica din cadrul Spitalului Judetean Constanta, singurul din zona de Sud-Est a Romaniei. Centrul Medical Focus este specializat in diagnosticarea, tratarea si monitorizarea copiilor cu cancer, precum si in sustinerea familiilor acestora.

Asociatia Daruieste Aripi, fondata in anul 2013, de catre Alina Patrahau (Vasea), Daruieste Aripi este o organizatie non-profit care urmareste imbunatatirea sanselor de vindecare a pacientilor din sistemul public de sanatate, inclusiv a ratei de supravietuire a copiilor cu cancer din Romania, cultivarea compasiunii si a empatiei de la o varsta cat mai frageda, precum si incurajarea oamenilor care vor sa se implice in comunitatea din care fac parte.

 Vezi si Refuzul alimentatiei la copil

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here