Copiii merg la singura scoala de radio gratuita – Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina

Copiii care au invatat in ultimii ani de la SuperEroii Itsy Bitsy sa isi activeze puterile interioare de care au nevoie pentru a creste cu incredere si sa isi arate maretia si talentele au acum sansa sa devina studenti la „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”. Pana pe 15 martie, copiii cu varste mai mici de 10 ani, care stiu ce vor, care se exprima dezinvolt si isi spun cu incredere parerea despre lume si viata, pot deveni studenti la noua scoala de radio pentru copii, dar si inspiratie pentru noi toti.

Sursa foto: Radio Itsy Bitsy

Parintii isi pot inscrie copiii, completand formularul de inscriere sau pe itsybitsy.ro. Scoala se va desfasura pe tot parcursul anului, iar studentii Scolii de SuperEroi vor fi alesi in urma unui proces de selectie. Fiecare student admis la „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” va fi prezent timp de o saptamana, zi de zi, in studiourile radio si video ale Itsy Bitsy. Fiecare copil participant la Scoala va trece prin probe de cunoastere si explorare a universului sau interior si exterior, insotit de SuperEroii sai preferati: Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spinner, Spark si DjDodi. Participarea la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy este gratuita.

Dupa o saptamana plina de experiente de invatare prin joaca, fiecare copil-student are parte de o surpriza care are legatura cu pasiunea lui. Scoala a inceput in februarie si primii 3 studenipasionati de sport, gatit si spatiu cosmic au avut bucuria de a se intalni on-line cu Simona Halep, cu Chef Stefan Popescu si cu Adrian Sonka – coordonatorul Observatorului Astronomic din Bucuresti.

Copiii care urmeaza „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” se imbogatesc cu cunostinte noi, in special de mass media, capata experienta de radio, video si show, au parte de multa joaca creativa, isi cresc increderea in ei si in gandirea proprie.

„Itsy Bitsy este locul in care copiii se simt in siguranta, ascultati si vazuti, se simt liberi sa se exprime asa cum ei doresc. Atunci cand sunt valorizati, copiii simt ca aduc o contributie unica societatii, o contributie care ii implineste, le da un scop maret in viata. Noi ii ajutam pe copii sa isi activeze puterile interioare, sa devina constienti de visul lor de viata si sa faca primii pasi. Fiecare copil merita sa-si implineasca visul si sa fie fericit.” – Nadia Tataru, director Itsy Bitsy

Copiii-studenti si calatoria lor la Scoala de Supererori sunt o sursa de inspiratie pentru cei care le urmaresc evolutia in direct la radio si in on-line. Desi sunt inca mici, lumea interioara a copiilor de azi, viziunea asupra vietii sunt surprinzatoare pentru majoritatea adultilor. Copiii din Generatia Alpha (cei nascuti dupa 2010) au o copilarie diferita fata de cea a generatiilor anterioare (X, Y, Z) si de cele mai multe ori parintii si profesorii nu sunt constienti de modul diferit in care ei se raporteaza la viata. Copiii de azi au acces foarte rapid la foarte multe informatii, tehnologia face parte din viata lor, sunt preocupati de globalizare si ecologie, ei cresc in familii diverse care isi schimba locuinta si serviciul si asta ii face mai adaptativi si mai colaborativi. Iar meseriile pe care copiii de azi le vor avea nu s-au inventat inca. Asadar, SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina face posibila o crestere deopotriva atat a copiilor, cat si a adultilor, fie ei parinti, profesori, bunici etc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here