Copiii care merg cu Tramvaiul lui Mos Craciun primesc dulciuri

Tramvaiul lui Mos Craciun a fost pus in circulatie de Primaria Cluj-Napoca, iar copiii care se plimba cu el primesc dulciuri in schimbul unei poezii spuse Mosului. Tramvaiul va functiona pana in 30 decembrie.

Citeste si: Povestea lui Mos Nicolae spusa pe intelesul copilului

Tramvaiul lui Mos Craciun a fost impodobit cu stelute luminate, braduti si globuri colorate de reprezentantii Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca si introdus in circulatie de Primarie urmand sa ii primeasca pe cei mici pe traseul Gara – cartier Manastur intre orele 16 – 19 pana in 30 de decembrie.

La bordul tramvaiului, unde rasuna colinde si cantece specifice iernii, Mos Craciun imparte copiilor dulciuri iar acestia ii pot spune o poezie sau ii pot prezenta lista de dorinte pentru Craciun. ”I-am spus lui Mos Craciun ce vreau sa imi puna sub brad o tableta cu jocuri. I-am spus si o poezie si am primit o ciocolata”, a spus o fetita care s-a plimbat cu tramvaiul special.

Directorul CTP Cluj-Napoca, Liviu Neag, prezent in Tramvaiul lui Mos Craciun, a declarat ca spera ca cei mici sa se bucure de eveniment. “Ca in fiecare an, in Ajun de Mos Niculae, am dat drumul Tramvaiului lui Mos Craciun care va circula in fiecare zi intre orele 16 – 19. Speram ca si Mosul sa fie destul de darnic cu cei mici”, a spus Neag.

Primaria Cluj-Napoca a organizat, miercuri, si o intalnire cu Mos Nicolae in Piata Unirii, unde sute de parinti si copii de mana au primit cadouri din partea unor spiridusi, dupa care au asistat la spectacolul de teatru “Fram, ursul polar” pe scena amenajata in piata.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Apel umanitar: Vladut crede in Mos Craciun si are nevoie de ajutorul nostru!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here