Băiețelul de 3 ani de la Botoșani, aruncat de la balconul hotelului de mamă, s-a trezit din comă

Photo by icon0.com, Pexels

Băiețelul de 3 ani, de la Botoșani, aruncat de la balconul hotelului de mamă, s-a trezit din comă! Copilul era în prag de a fi deconectat de la aparate, dar chiar de ziua lui de naștere, micuțul i-a surprins pe toți și a dat semne că începe să se recupereze, iar medicii sunt optimiști în privința stării copilului.

Reamintim că, în seara de 20 august polițiștii din Botoșani au fost alertați despre faptul ccă o femeie și-a aruncat cei doi copii de la balconul hotelului în care se aflau. Femeia se afla cu cei doi copii la etajul 1, iar când au ajuns polițiștii la fața locului aceasta a amenințat că se va sinucide. Cei doi copii au fost duși la spital, în stare gravă, dar din păcate copilul mai mic nu a mai putut fi salvat. Frățiorul mai mare, de 3 ani a fost transportat la un alt spital din Iași și în toată această perioadă s-a aflat în comă profundă, iar medicii erau rezervați în privința revenirii acestuia. Mama a fost imobilizată de polițiști și transportată la spitalul de psihiatrie din Botoșani pentru mai multe investigații.

Tatăl copilului era deja pregătit să semneze deconectarea micuțului de la aparate, dar fix de ziua de naștere a copilului (care a avut loc pe 6 septembrie), acesta a început să răspundă la stimuli și să plângă, acestea fiind semne bune pentru vindecarea lui, potrivit medicilor.

”Despre pacientul în vârstă de 3 ani dfe la Botoșani putem spune în acest moment că se observă o ameliorare neurologic. Răspunde la stimuli, plânge” a declarat Alina Belu, managerul Spitalului de Urgență pentru Copii ”Sf. Maria” din Iași, potrivit Monitorul de Botoșani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here