O mamă din Botoșani și-a aruncat copiii de 2 ani și de 3 ani de la balconul unui hotel

Imagine de Goran Horvat de la Pixabay

Caz șocant în Botoșani, unde o mamă și-a aruncat copiii de 2 ani și de 3 ani de la balconul unui hotel. Femeia se afla cu cei doi copii la etajul 1, iar când au ajuns polițiștii la fața locului aceasta a amenințat că se va sinucide.

Atenție! Detalii cu un puternic impact emoțional!

Cei doi copii au fost duși la spital, în stare gravă, dar între timp copilul mai mic nu a mai putut fi salvat. Frățiorul mai mare, de 3 ani a fost transportat la un alt spital din Iași, se află în comă profundă, iar prognosticul este unul rezervat.

”La data de 20.08.2023, IPJ Botoşani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, şi-a aruncat copiii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, şi ameninţă că se va sinucide”, spun anchetatorii, potrivit News.ro.

La hotel a fost trimis un negociator care a purtat discuții cu femeia, iar după două ore de discuții, i-a fost distrasă atenția, a fost imobilizată și transportată la spitalul de psihiatrie din Botoșani pentru mai multe investigații.

La faţa locului s-a deplasat un negociator, care a purtat discuţii cu femeia, aceasta fiind coborâtă în siguranţă si transportată la spital, sub supravegherea poliţiştilor, pentru investigaţii medicale.

Femeia, în vârstă de doar 23 de ani le-a spus pompierilor că nu a vrut să le facă rău copiilor. Ea a venit cu copiii din București în Botoșani, de unde e originară, iar când a dorit să se întoarcă în capitală, a realizat că nu mai avea autobuz în acea zi, astfel că s-a cazat la un hotel din Botoșani, potrivit presei locale. Tânără i-a trimis soţului ce se afla în acel moment în București un mesaj la finalul căruia i-a spus ”Adio”, apoi i-a luat în brațe copiii și a sărit cu ei pe geam, ea aterizând pe acorperișul de la etajul 1, iar copii jos, pe asfalt.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor şi tentativă la omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here