Asistenta medicala filmata in timp ce brusca un bebelus cu paralizie, concediata

Un bebelus nascut cu paralizie si abandonat in spital a fost bruscat de asistenta medicala care il hranea, scena fiind filmata de mama unui alt copil internat in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste si postata pe Facebook. Asistenta medicala care a fost filmata in timp ce brusca un bebelus nascut cu paralizie, abandonat in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, a fost concediata, pe numele ei fiind deschis si un dosar penal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vezi si Copil de 9 ani in coma alcoolica, gasit inconstient pe un camp

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste, Claudiu Dumitrescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX, ca in urma discutiilor din Comisia de Disciplina s-a luat decizia ca asistenta care a bruscat bebelusul cu paralizie, abandonat la nastere in sectia de Pediatrie, sa fie concediata.

“S-a decis desfacerea contractului de munca, de miercuri. Ea era angajata pe perioada determinata dar nu expirase contractul”, a declarat Dumitrescu.

Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, ca in fata Comisiei de Disciplina asistenta a recunoscut ca ea este cea din imagine, dar nu a considerat ca s-a purtat necorespunzator.

Politistii au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului dupa ce s-au autosesizat, in urma imaginilor postate pe Facebook. Femeia a fost audiata si este cercetata in stare de libertate.

Pe imaginile postate pe Facebook de mama unui copil internat se vede cum o asistenta medicala bruscheaza un bebelus pe care il hranea. Cand acesta incearca sa se miste, asistenta il tranteste in patut.

„Uitati-va ce se intampla in spitalul judetean din Targoviste. Poti da mai departe poate asa va fi data afara, saracul bebelus, of-of”.

Imaginile au ajuns si la conducerea Spitalului Judetean Targoviste, directorul unitatii medicale, Claudiu Dumitrescu, declarandu-se „consternat”. Acesta a decis convocarea comisiei de disciplina si a propus desfacerea contractului de munca al asistentei.

Vezi si O femeie, asistent social, si-a ucis copilul de 3 ani in somn

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here