O femeie, asistent social, si-a ucis copilul de 3 ani in somn

O femeie in varsta de 33 de ani din judetul Dolj, asistent social, a fost retinuta dupa ce si-a ucis copilul de 3 ani in somn, pentru ca i s-a parut ca e diavolul.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, Magdalena Badescu, a declarat pentru MEDIAFAX ca o femeie in varsta de 33 de ani a fost retinuta dupa ce si-a ucis copilul de trei ani, prin sugrumare, in somn.

Vezi si Intalnirea cu bebe si depresiile postnatale

”A avut, se pare, o depresie. Vom face o expertiza medico legala psihiatrica pentru a stabili daca a avut discernamant. I s-a parut ca este diavolul. Este retinuta. Urmeaza sa se faca propunere de arestare preventiva”, a declarat Magdalena Badescu.

Potrivit acesteia, fapta a fost comisa in noaptea de 22 spre 23 iulie, in timp ce femeia se afla cu familia in locuinta parintilor ei din comuna Unirea, judetul Dolj. Primarul comunei Unirea, judetul Dolj, Marin Badoiu, unchiul copilului ucis, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca femeia a suferit o depresie.

„O floare, un inger de copil, nepotelul meu. Ea a facut o depresie. Ceea ce s-a intamplat depaseste orice. Nu era impulsiva. Am auzit si eu ca se spune ca ar fi crezut ca este diavolul. Depaseste gandirea. Mai are un baiat de opt ani si o fetita de un an si doua luni. Din partea ei suntem rude. Eu nu m-am intalnit cu ea cand au venit acasa, am fost plecat. O femeie la locul ei, cu studii, invata carte. A facut facultatea, lucra ca asistent social la Craiova, la Asistenta Sociala, la Protectia Copilului”, a spus Marin Badoiu.

Femeia in varsta de 33 de ani este asistent social, iar potrivit unor surse locale ar fi sotia unui jandarm.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here