Angelina Jolie realizeaza un program dedicat copiilor

Actrita americana Angelina Jolie spune ca realizeaza pentru televiziunea BBC un program dedicat copiilor si ca scrie si o carte despre drepturile celor mici, in colaborare cu organizatia Amnesty International, potrivit contactmusic.com.

Citeste si Angelina Jolie spune ca Brad Pitt nu a platit copiilor 

Actrita in varsta de 44 de ani, emisar special al Inaltului Comisariat pentru Refugiati al ONU, considera ca viitoarea generatie trebuie sa fie pregatita pentru a gestiona probleme globale si ca nu vrea sa ii educe doar pe cei sase copii ai ei.

Intr-un interviu pentru editia britanica a revistei Hello!, Jolie a declarat: ,,Bunatatea – fata de ei si de ceilalti. Este important sa fii modest, sa iti cunosti libertatile si lucrurile cu care ai fost binecuvantat si sa ii ajuti pe ceilalti. Si mereu sa iti stii locul, toti suntem oameni si supusi greselii. Suntem mici fragmente dintr-o lume mai mare”.

In ceea ce priveste colaborarea cu BBC, aceasta a spus ca este vorba despre o emisiune pentru copii. ,,Contam pe ei, deci trebuie sa le oferim informatiile corecte si sprijin”, a spus starul.

Despre colaborarea cu Amnesty International, Angelina Jolie a declarat: ,,Adesea, ii putem incuraja pe copiii nostri sa isi cunoasca drepturile si sa vorbeasca deschis, dar, in alte parti ale lumii, ei sunt raniti sau inchisi dupa gratii”.

In iunie, actrita americana Angelina Jolie a devenit si editor colaborator al publicatiei Time, urmand sa scrie lunar articole care vor aborda teme precum ,,stramutarea, conflictele si drepturile omului”.

Angelina Jolie, mama a sase copii, dintre care trei adoptati, a fost numita ambasador al bunavointei pentru Inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati in 2001. In aprilie 2012, UNHCR a luat decizia de a-i acorda Angelinei Jolie titlul de emisar special, intrucat actrita americana a dovedit, in cei 11 ani de cand devenise ambasadoare a bunavointei pentru organizatie, un angajament exceptional fata de cauza persoanelor refugiate. Angelina Jolie a donat in ultimii ani mai multe milioane de dolari programelor initiate de ONU pentru ajutorarea persoanelor refugiate din lumea intreaga.

Citeste si Angelina Jolie risca sa piarda custodia copiilor

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here