Angelina Jolie spune ca Brad Pitt nu a platit copiilor o pensie alimentara corespunzatoare

Angelina Jolie spune ca Brad Pitt, de care s-a separat in septembrie 2016, nu a platit copiilor o pensie alimentara corespunzatoare si doreste ca divortul de actorul american sa se finalizeze anul acesta, potrivit Reuters.

In documentele depuse de avocatul lui Jolie, la Curtea Superioara din Los Angeles, se arata ca actrita americana vrea ca decizia de divort sa fie pronuntata pana la sfarsitul acestui an.

Vezi si Angelina Jolie risca sa piarda custodia copiilor

In aceleasi documente, se indica faptul ca Pitt „nu a platit o pensie alimentara semnificativa de la separarea lor” si ca, desi au fost facute niste aranjamente financiare neoficiale, platile nu au fost efectuate „regulat”.

Mindy Nyby, purtator de cuvant al actritei, a declarat ca cea mai recenta actiune din instanta are ca scop „sa determine o incheiere a mariajului intr-un mod in care sa clarifice urmatoarele etape din viata lor si sa ii permita ei (Angelinei Jolie, n.r.) si lui Brad sa se reangajeze ca parinti devotati copiilor lor”.

Purtatorii de cuvant ai lui Brad Pitt au refuzat sa comenteze subiectul. O sursa apropiata actorului a declarat, in schimb, ca acesta este „o persoana care isi tine promisiunile”.

Pitt a declarat intr-un interviu acordat anul trecut ca nu mai consuma alcool, face terapie si ca el si Angelina Jolie au decis sa renunte la „ura” si sa incerce sa ajunga la un consens.

Cei doi au cerut divortul motivand „diferente ireconciliabile”, insa batalia pentru custodia celor sase copii ai lor a capatat dimensiuni dramatice, Pitt fiind si cercetat pentru acuzatii de abuz, insa a fost declarat nevinovat in cele din urma.

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit in august 2014, dupa o relatie de aproape zece ani, si s-au separat in septembrie 2016. In cererea sa de divort, Jolie a cerut custodia celor sase copii ai lor, trei adoptati – Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam – si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionisti in „Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Sursa: Mediafax

Vezi si Angelina Jolie vrea să traverseze deşertul Sahara pe cămilă, împreună cu copiii ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here