Andrea Casiraghi, fiul cel mare al printesei Caroline de Monaco, a devenit din nou tata

Andrea Casiraghi, fiul cel mare al printesei Caroline de Monaco, si sotia sa, Tatiana Santo Domingo, au devenit parinti pentru a treia oara, potrivit people.com. Maximilian Rainier – un tribut adus bunicului lui Casiraghi, fostul principe de Monaco Rainier al III-lea, care a murit in 2005 – s-a nascut pe 19 aprilie. Cel de-al cincilea nepot al printesei Caroline de Monaco este al saselea in ordinea de succesiune la tronul principatului.

Vezi si Ducesa Catherine de Cambridge a nascut cel de-al treilea copil, un baiat

Andrea Casiraghi si Tatiana Santo Domingo s-au casatorit in august 2013 si locuiesc la Londra. Cuplul mai are doi copii, India, in varsta de 3 ani, si Alexander, in varsta de 5 ani.

Caroline de Monaco devine de doua ori bunica anul acesta, Beatrice Borromeo, sotia lui Pierre Casiraghi, fratele mai mic al lui Andrea, fiind si ea insarcinata, cu al doilea copil al cuplului.

Andrea Casiraghi este fiul cel mare al printesei Caroline de Monaco si nepot al celebrei actrite Grace Kelly. El ocupa in prezent locul al patrulea in ordinea de succesiune la tronul principatului de Monaco.

Vezi si Pippa Middleton, sora mai mica a ducesei de Cambridge, este insarcinata

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here