Ancheta dupa ce o fetita de 3 ani ar fi fost agresata de o educatoare

Politistii din judetul Olt au deschis, luni, o ancheta la o gradinita cu program prelungit din orasul Caracal, dupa ce parintii unei fetite in varsta de trei ani au anuntat, pe facebook, faptul ca aceasta ar fi fost agresata de o educatoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vezi si Directoarea si educatoarele de la Gradinita „Micul Regat” Constanta, condamnate la inchisoare cu suspendare

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al judetului Olt au anuntat ca fac cercetari pentru purtare abuziva si loviri sau alte violente, dupa ce parintii unei fetite de trei ani acuza ca micuta ar fi fost agresata de educatoare, la o gradinita cu program prelungit din Caracal. Acestia au postat pe Facebook fotografii cu ranile pe care fetita lor le-ar fi suferit la mana, iar Politia s-a autosesizat.

”Nu exista nicio sesizare in acest sens. Politistii din cadrul Politiei orasului Caracal s-au autosesizat si efectueaza verificari pentru a stabili veridicitatea informatiilor aparute, legat de cazul fetitei care ar fi fost agresata de catre o educatoare”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt. Educatoarea va fi audiata de politisti.

O ancheta in acest caz face si Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Olt, o comisie fiind trimisa luni la gradinita.

”In cazul situatiei de la Caracal, nu avem sesizare la inspectorat pe aceasta tema, din partea nimanui, nici din partea parintilor, dar am aflat de caz si facem verificari la gradinita, pe care le face in paralel si conducerea scolii de acolo, si Politia. O sa vedem care sunt concluziile. Am vorbit si cu doamna educatoare de la grupa, dumneaei si-a spus punctul de vedere, dar ramane sa vedem ce constata comisia de cercetare. Nu am vazut imaginile, suntem in faza de a face si noi cercetari”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Leontina Manea, inspector scolar in cadrul ISJ Olt.

Sursa: Mediafax

Citeste despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here