Adela Popescu si Radu Valcan -parinti pentru a treia oara!

Sursa foto: Instagram

Adela Popescu si Radu Valcan sunt din nou in culmea fericirii, pentru ca duminica, 11 iulie 2021 au devenit parinti pentru a treia oara. Adela a nascut un baietel -care a luat 10 la nastere- si a scris ca micutul “face mai mult ca zece fetite”. Proaspata mamica este multumita ca a avut parte, din nou de o nastere naturala la un spital privat, cu acea ora magica in care si-a tinut bebelusul “piele-pe-piele”.

Cuplul a anuntat marea veste pe retelele de socializare.

Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

„Uraaaaa! S-a infaptuit! Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore. Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa. Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua. Ps: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid” a postat Adela Popescu pe una dintre retelele de socializare.

Sursa foto: Radu Valcan, Instagram

Și Radu Valcan a postat o fotografie din spital alaturi de Adela si bebelus. „Credeti ca este usor sa fii trezit la 5-6 dimineata, sa fie liber prin oras, sa ai emotii de fiecare data cand se pune rosu la semafor, sa nu-mi raspunda Adela la mesaje pentru ca, da, tocmai nastea dupa un travaliu nu lung, dar extenuant. Si multe alte emotii la care nu se gandeste nimeni.

Pe scurt, iubire, va ador!”, a scris prezentatorul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here