Heidi Murkoff, autoarea Bibliei Sarcinii, vine pentru prima oara in Romania!

Heidi Murkoff, autoarea celei mai citite carti despre sarcina din lume – La ce sa te astepti cand esti insarcinata – vine pentru prima oara in Romania și va raspunde in direct la intrebarile parintilor despre sarcina si primii ani din viata copilului.

Evenimentul La ce sa te astepti – cu Heidi Murkoff are loc pe 2 noiembrie, la Grand Cinema & More, sala Epika, intre orele 10 -13. La ce sa te astepti – cu Heidi Murkoff este organizat de Asociatia SAMAS, moderat de jurnalista tv Eli Roman si se bucura de participarea medicului primar pediatru Mihai Craiu. Biletele s-au pus in vanzare prin blt.ro  – http://bit.ly/3284Kce

Fondurile obtinute din vanzarea biletelor se directioneaza catre programul social CUTIA Bebelusului, dezvoltat de Asociatia SAMAS, pentru a reduce mortalitatea infantila.

Prima carte despre sarcina scrisa de o mama

Se spune ca cei mici nu vin pe lume cu un manual de instructiuni. Dar Heidi Murkoff a scris exact o astfel de carte. La ce sa te astepti cand esti insarcinata a fost prima carte despre sarcina scrisa de o mama. Si a facut istorie!

Prima editie a aparut in 1984, iar din 1990, La ce sa te astepti cand esti insarcinata este pe lista celor mai vandute titluri, intocmita de New York Times, fiind cel mai longeviv best-seller. Cartea considerata Biblia sarcinii se afla azi la cea de-a cincea editie, iar seria “What to Expect®” scrisa de Heidi contine deja 5 titluri pentru parinti si viitori parinti si doua titluri pentru prescolari.

Autoare (re)cunoscuta la nivel international si considerata printre cei mai influenti 100 de oameni din lume, Heidi Murkoff a acceptat invitatia Asociatiei SAMAS de a veni in Romania, pentru a vorbi in direct cu parintii si a sustine programul social CUTIA Bebelusului. Nu rata intalnirea cu Heidi Murkoff si rezerva-ti acum locul la eveniment. Profita de reducerea de 10% acordata cititorilor nostri, intoducand codul SAMAS10 pe pagina de vanzare a biletelor: http://bit.ly/3284Kce.

Detalii si noutati despre eveniment, pe pagina de facebook La ce sa te astepti – cu Heidi Murkoff

Citeste si Eli Roman, mama pentru a doua oara. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here