Sănătatea copilului în sezonul rece: cum facem diferența dintre răceală, gripă și COVID?

Photo by Gustavo Fring from Pexels

În momentul în care copilul începe să tușească, are dureri în gât sau secreții nazale, gata, părintele nu mai e deloc în zona de confort, mai ales acum, când începe sezonul rece.

În cazul unui copil, cum ne dam seama că este vorba despre o răceala de sezon, despre gripă sau COVID, care ar fi asemănările și, mai ales, diferentele dintre acestea?

Am stat de vorbă cu Ilinca Tranulis (Clinica de Alăptare – și Call Center-ul 07ALAPTARE. ), medic pediatru și consultant în lactație, președintele Asociației Consultanților în Lactație din România, președintele Asociației 07Alaptare, a înființat Clinica de Alăptare și Call Centerul 07Alaptare, – despre sănătatea copilului în sezonul rece: Cum facem diferența dintre răceală, gripă și COVID?

Află aici despre cum putem proteja copilul în sezonul rece, care ar fi asemănările și diferențele dintre răceala de sezon, gripă și COVID, dacă îi oferi suplimente copilului, precum și alte informații utile.

Iar la final, gândul cu care aș vrea să rămâi este următorul: Nu încerca să fii părinte perfect, dar fii părintele de care are nevoie copilul tău! J

Interviu de Inga Stoian, redactor-șef Superbebe.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here