Bagheta magica – sexul bebelusului

Imagine de msole007 de la Pixabay

Obisnuiti sa ne programam fiecare clipa a vietii, in momentul in care ne decidem sa avem un copil ne dorim sa ii alegem si sexul, vrem sa fie fata sau baiat sau blond sau cu ochii albastri si uitam ca sunt lucruri pe care doar natura le poate hotari.

Citeste si: Trucuri simple de fertilitate: tu le stii?

Daca esti exact una dintre femeile care isi doreste sa aiba un copil si ai preferinte pentru sexul bebelusului tau, ar trebui ca, inainte de a cadea prada feluritelor tehnici, idei si sfaturi, sa afli ca sexul viitorului copil este determinat genetic de tata prin tipul spermatozoidului care va fecunda ovulul din care va lua nastere mult-doritul bebelus.

 Cat de mici sunt sansele de a gasi totusi o varianta pentru a determina sexul?

Stii de Metoda Dr Shettles? Metoda Shettles poarta numele inventatorului sau, Dr. Landrum B. Shettles, care inca din anii ’60 si-a dedicat intreaga cariera tehnicilor de reproducere asistata. Dr Shettles considera ca secretul reusitei metodei sale consta tocmai in alegerea momentului ideal pentru actul sexual. Acest lucru presupune ca trebuie sa stii sa-ti detectezi cu precizie perioada ovulatiei.

Citeste si: Metoda Shettles sau cum poti alege sexul copilului tau!

Hai sa ghicim ce vei avea: baiat sau fata?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here