Zone de schi pentru începători şi familii

Quelle: TravelTrex; Frei (Web, Print, SocialMedia, RED)

Practicarea sporturilor de iarnă reprezintă una dintre cele mai frumoase activităţi pentru vacanţa de iarnă, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici. Chiar dacă încă nu sunteţi familiarizaţi cu schiatul, puteţi oricând începe să vă obişnuiţi cu tehnica specifică, bucurându-vă astfel din plin de magia iernilor şi a zăpezii. În acest sens, locaţiile specifice oferă oaspeţilor toate condiţiile necesare practicării sportului de zăpadă, la orice nivel.

Pârtiile de schi

Pârtiile de schi oferite de punctele de cazare cu specific, deţin o serie de caracteristici care au rolul de a vă transforma vacanţa într-o experienţă de vis, indiferent de nivelul la care practicaţi schiatul. Acestea sunt departajate în funcţie de gradul de dificultate pe care îl deţin, astfel că vă va fi foarte uşor să vă poziţionaţi pe pârtia potrivită şi sigură pentru dumneavoastră şi pentru cei mici. Fiecare locaţie de schi, oferă zone pentru începători, indiferent dacă aceştia sunt copii sau adulţi, tocmai pentru a da tuturor posibilitatea de a se împrieteni cu schiurile şi  clăparii, dar şi de a începe să stăpânească tehnica schiatului. Instructorii de schi aşteaptă toţi doritorii, cu metode specifice de lucru şi de antrenament, astfel că fiecare începător va fi susţinut şi ghidat cu multă răbdare şi cu profesionalism.

Destinaţii pentru vacanţa de schi

Atunci când vă planificaţi o vacanţă de schi, este indicat să alegeţi o destinaţie care oferă posibilitatea oricărui membru al familiei să se bucure de timp petrecut pe pârtiile de schi, indiferent de nivelul la care este. Locaţiile renumite pentru pârtiile de schi, deţin în configuraţia lor pârtii pentru începători, astfel că nu vă va fi greu să alegeţi o destinaţie de vis pentru a vă petrece vacanţa de iarnă, chiar dacă o petreceţi alături de cei mici. Astfel, dacă vreţi să vă petreceţi vacanţa în Elveţia, puteţi face o rezervare la Hotel Terrace, beneficiind astfel de condiţii de cazare speciale, potrivite familiei dumneavoastră, de programe de iniţiere pentru micuţi, precum şi de o multitudine de variante de petrecere a timpului liber. Dacă preferaţi Franţa ca destinaţie pentru o vacanţă cu cei mici, puteţi rezerva o cameră sau un apartament la Les Chalets de SuperDevoluy, un complex de opt clădiri situate în cenrtul staţiunii SuperDevoluy. Cei mici se vor bucura de pârtii de schi pentru începători, dar şi de frumuseţea peisajelor unice. Pentru cei care aleg Italia ca destinaţie de schi, primitorul hotel Al Sole Mountain Chic se va dovedi a fi o alegere foarte apreciată de cei mari, dar şi de cei mici. Germania vă aşteaptă cu locaţii de vis, în care centre de cazare precum Alpen-Hotel Seimler va transforma vacanţa la schi, într-o experienţă unică pentru întreaga familie. Austria este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate destinaţii pentru schiat, astfel că nu veţi întârzia să faceţi o rezervare la hotelul Abelhof, lângă localitatea Neukirchen, acolo unde peisajele de vis vă vor fascina cu frumuseţea şi măreţia lor, iar pârtiile de schi vă vor aştepta, atât pe practicanţii cu experienţă, cât şi pe cei aflaţi la început de drum. Astfel, schiatul se poate constitui în cea mai plăcută activitate pentru vacanţa de iarnă, iar varietatea de oferte de cazare în punctele de mare interes, vă va ajuta să vă planificaţi un concediu de vis, alături de cei mici.

Când pot cei mici să meargă pe pârtia de schi

Este posibil să vă fi întrebat de multe ori când pot cei mici să înceapă practicarea schiatului. Se pare că nu este o vârstă ideală, unii copii acceptând clăparii şi schiurile încă de la vârste foarte fragede, alţii abia după vârsta de 10-12 ani. Conform recomandărilor, un copil poate efectua antrenamente sportive, în jurul vârstei de 3 ani, astfel că începând cu această vârstă, dacă micuţii dumneavoastră manifestă interes pentru schiat, îndrăzniţi şi porniţi cu ei pe pârtia de începători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here