Horoscopul zilei: 26 septembrie 2023

 

Berbec

Este un moment special pentru tine, bun pentru imaginea ta, pentru stima ta de sine, pentru dezvoltarea creșterea. Reușești să-ți lași amprenta, să te faci remarcat, să ieși cu ceva azi în evidență. Atenție în momentele mai conflictuale. Amintește-ți că nu e nevoie ”să-ți măsori forțele”.

 


 

Taur

Dai dovadă de înțelepciune, primești unele recompense, unele răspunsuri, informații. Cauți idei prin care să faci bani în plus, să câștigi anumite beneficii, bunuri. Ești preocupat de siguranță, de stabilitate. Nu accepți azi variante de compromis, totul trebuie să fie verificat, încercat.

 


Gemeni

Ar fi bine să verifici, să testezi, să urmezi regulamentul, planul, să respecți legea, normele, aspectele stabilite. Dai dovadă de seriozitate, integriate și de autoritate. Sunt bine aspectate parteneriatele, ședințele, parteneriatele, colaborările.

 


 Rac

E multă activitate, mișcare, agitație. Ești implicat în tot felul de acțiuni care te provoacă, dar care îți și plac sau acest dinamism te entuziasmează, te inspiră. Apar diverse aventuri, țeluri noi, îți canalizezi energia către unele obiective care te atrag ca un magnet.  Despre ce este vorba?


Leu

Ești gata să nu te uiți înapoi, să accepți un final, să renunți cu înțelepciune la o luptă, să închizi o ușă. Te gândești serios să închei un capitol, să renunți la un obicei, la o legătură. Realizezi că este pur și simplu vorba despre un consum inutil de energie, de bani, de alte resurse.

 


Fecioară

Semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice și reușești să impui azi respect prin ceea ce faci, ceea ce exprimi, ceea ce alegi. Ești stăpân pe situație, emani autoritate, încredere, siguranță, ai prestanță, impui respect prin ceea ce reprezinți sau în anumite situații azi.

 


Balanță

Ești deschis pentru experiențe noi, pentru a încerca, a merge pe noi căi, a opta pentru metode diferite. Afli informații utile legate de un domeniu de interes. Este un cadru astral bun și pentru tot ce ține de intimitate, de relația de cuplu, de romantism, tandrețe.

 


Scorpion

S-ar putea să simți că ai cam multe de făcut, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii pe două ”fronturi”, că fugi după doi iepuri. Alege o tabără, nu mai amâna o decizie, altfel riști să fii eliminat, să pierzi teren, te avertizează astrele. E nevoie de corectitudine, de onestitate.

 


Săgetator

Reușești azi să ieși de sub carapace, să te arăți lumii, să scoți la lumină eu-l tău, personalitatea ta. Poate fi un moment de afirmare sau reafirmare, îți consolidezi poziția, funcția, captezi atenția, reușești să convingi, să învingi, susțin astrele.


Capricorn

Este un cadru astral favorabil pentru tot ce ține de lucrul în echipă, știi să gestionezi, să te integrezi, să coordonezi. Este timpul să-ți arăți calitățile, talentele, să-ți folosești abilitățile de lider, susțin astrele, sau să preiei o funcție de conducere dacă situația o va impune.

 


rsător

Vrei să impresionezi, să fii pe placul cuiva azi, cauți să te conectezi, să te apropii de cineva. Poți lua o decizie legată de sectorul banilor, chiar dacă aceasta nu ți se pare prea ușoară sau prea confortabilă la prima analiză. S-ar putea să fie nevoie să fii mai tranșant, mai decisiv cu ceva.

 


Pești

Apar primele rezultate ale unui demers, a unei acțiuni, în urma unei activități sau sarcini începute de curând și te bucură aceste efecte. În sfera vieții personale simți că cineva nu-ți spune ceva până la capăt și vrei să înlături acest impediment, acest văl, această piedică. Ascultă-ți intuiția.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here