O vacanta de vara distractiva si productiva pentru copii? Da, la tabara virtuala Easy Breezy Summer Camp

Novakid, platforma online de engleza pentru copii nr. 1 din Europa (desemnata in urma unui studiu J’son and Partners in 2021), a lansat cea de-a doua editie a taberei internationale de vara Easy Breezy. Acest proiect online se va desfasura in perioada 13 iunie – 29 august 2022.

Combinatia perfecta de activitati educative si amuzante pentru copii in perioada vacantei de vara se afla la Novakid! Cea mai importanta scoala de engleza online din Europa considera ca distractia le permite micutilor sa exploreze lumea intr-un mod aparte, in timp ce ii invata prin joaca. Asadar, pentru a oferi edutainment in acest sezon calduros, alaturi de sansa de a-si face noi prieteni de pretutindeni, a fost lansata cea de-a doua editie a taberei internationale de vara Easy Breezy.

„Tabara de vara Easy Breezy din acest an ofera copiilor oportunitatea de a afla mai multe despre lume, impreuna cu prietenii lor de pe tot Globul. Limba engleza joaca un rol crucial in comunicarea ideilor, gandurilor sau cunostintelor, precum si in procesul de cunoastere reciproca. Credem ca interactiunile semnificative dintre copii reprezinta un pas catre un viitor mai bun. In aceasta vara, copiii vor imbratisa un program online distractiv intr-o comunitate de colegi cu varste similare, isi vor exersa engleza, vor descoperi lumea si isi vor petrece vacanta in maniera productiva”, a explicat Max Azarov, CEO Novakid, cand a fost intrebat despre ideea din spatele taberei de vara Easy Breezy.

Peste 70 de activitati educationale dedicate copiilor 

Pe durata acestui program online captivant de 3 luni, elevii cu varste cuprinse intre 4 si 15 ani vor participa la peste 70 de activitati educationale, ateliere online distractive de lucru manual, gatit, actorie, arta, programare, lego si minecraft, sustinute de profesorii experimentati Novakid.

„Nu poti dobandi cunoastere daca nu exista o rutina sanatoasa de dimineata. De aceea am decis sa o includem in programul taberei noastre de vara. Antrenamentele zilnice de inviorare si yoga online ii vor ajuta pe copii sa-si imbunatateasca concentrarea si sa obtina energie pentru intreaga zi”, adauga Olesya Lieber, Head of brand development and special projects, mama a doi copii.

Cei mici vor avea, de asemenea, sansa de a explora lumea si de a merge in excursii prin intermediul transmisiunilor in direct! Vor calatori virtual in jurul Globului, vor vizita ferme din SUA, vor intalni pinguini amuzanti in Cape Town, vor explora New York si Bangkok, vor privi incredibilul Rio de Janeiro, vor descoperi uimitoarea Noua Zeelanda si vor cunoaste multe alte locuri senzationale, care ii vor incarca cu energie, dar si cunoastere. Sesiunile live vor fi completate cu activitati de invatare in ritm propriu.

Engleza – o adevarata placere la Easy Breezy Summer Camp

Toate activitatile, provocarile si atelierele din programul Easy Breezy Summer Camp se vor desfasura in limba engleza, oferind copiilor experiente de imersiune lingvistica in confortul propriilor case. Continutul Novakid ele permite studentilor sa invete limba engleza in timp isi insusesc informatii despre alte subiecte.

Prin integrarea limbii engleze in activitatile ce starnesc interesul copiilor este facilitata cresterea si mentinerea motivatiei de studiu. Cu ajutorul Taberei de vara Easy Breezy, elevii vor avea ocazia sa-si extinda vocabularul intr-un mod distractiv si sa-si puna cunostintele in practica alaturi de colegi.

Este esential de amintit ca micutii isi vor valorifica abilitatile lingvistice daca vor continua sa le foloseasca in timpul vacantelor scolare. Aceste sesiuni online sunt modalitatea ideala de a le permite sa se bucure de perioada recreativa fara a-si pierde competentele de limba engleza acumulate din greu.

Copiii isi fac prieteni de pe tot Globul

Copiii vor avea ocazia sa-si faca prieteni de pe tot Globul atunci cand se vor alatura taberei de vara Easy Breezy. Intr-un mediu centrat pe comunitate si sigur, ei vor putea sa se conecteze cu toti colegii din diverse tari printr-un chat moderat si securizat constant.

„Moderatorii se vor asigura ca sectiunea de chat ramane cea mai prietenoasa comunitate online de pe planeta, fiind disponibili 7 zile pe saptamana, in cazul in care copiii au vreodata intrebari”, a subliniat Olesya Lieber.

Acest ecosistem va favoriza dezvoltarea comunicarii interculturale, explorarea lumii si legarea unor prietenii semnificative.

Cateva importante informatii logistice: programul zilnic incepe la ora 9:30, iar copiii sunt organizati pe varste, astfel: grupa de 4-6 ani (ateliere de 25 de minute), grupa de 7-9 ani (ateliere de 25 de minute) si grupa de 10-14 ani (ateliere de 40 de minute). Peste 10 domenii si arii de interes sunt vizate in aceste ateliere: arta, stiinta, antrenamente de inviorare si yoga pentru copii, Minecraft si Lego, calatorii/tururi de oras, gatit, animale, actorie, programare.

Pentru inscriere: conditia unica este statutul de elev Novakid. Este absolut GRATUIT pentru studentii cu un abonament activ de 12 sau 24 saptamani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here