Festivalul „Teatru, strada si copil” ajunge in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti

Festivalul International de Teatru dedicat copilului si intregii familii „Teatru, strada si copil”, ajuns la editia a VII-a, ajunge, in perioada 30 iunie – 4 iulie, in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, cu spectacole din tara si din strainatate si ateliere dedicate copiilor.

Festivalul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul de Animatie Tandarica, sub egida UNIMA Romania si ASSITEJ Romania, si face parte din proiectul Stagiunea de vara, aflat sub motto-ul „Fa ceva diferit! Du un copil la teatru azi”, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Vezi si O noua editie a festivalului Amintiri din Copilarie

A doua etapa a festivalului se va desfasura in perioada 30 iunie – 4 iulie la Teatrul Itinerant Tandarica din Parcul Lumea Copiilor si la sediul permanent al Teatrului Tandarica. Organizatorii invita publicul la spectacole din tara si din strainatate, ateliere de jocuri teatrale si constructie de marionete si la workshop-ul interactiv „Micul print – o intamplare”, in cadrul caruia copiii vor parcurge o serie de ateliere de lucru cu marioneta, careia ii vor putea da viata prin senzori ce le permit accesul in lumea 3D.

Conceptul Festivalului „Teatru, strada si copil” presupune constientizarea, dezvoltarea si educarea copiilor prin cultura, promovarea valorilor cultural artistice contemporane autohtone si internationale, educarea publicului prin intermediul artei vizuale si de animatie etc. Din dorinta de a patrunde in zone lipsite de acces la cultura, Tandarica a implementat proiectul cultural Teatrul pentru toti, prin achizitionarea unui teatru-cort in care se desfasoara stagiunea de vara a festivalului „Teatru, strada si copil”.

In editia din acest an, Teatrul Itinerant Tandarica a fost si in Parcul Sebastian (22 mai – 17 iunie) si urmeaza Parcul Carol (1 – 23 septembrie).

Biletele pentru spectacolele de la Teatrul Itinerant Tandarica pot fi achizitionate doar de la casa de bilete din Parcul Lumea Copiilor.

Vezi si Festivalul „Salut, Adolescenta”, de Ziua Adolescentilor

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here