Ateliere haioase pentru copii la targul Bounty Fair, dedicat cadourilor si rasfatului unicat

Bounty Fair a pregatit un targ dedicat cadourilor si rasfatului unicat, realizate de aproximativ 70 dintre cei mai talentati designeri si artizani romani, intr-o diversitate de stiluri, dar si un mediu de dezvoltare creativa pentru cei mici si cei mai mari. In weekend, puteti descoperi minunata si magica lume Bounty Fair, puteti jongla printre ateliere de creatie, piese de teatru, lansare de carte, hamace si multe alte activitati pentru copii.

Targul are loc in perioada 19 – 20 mai 2018, la Casa Universitarilor, Bucuresti, intre orele 10:00 – 20:00. Pe tot parcursul weekendului sunt organizate si sustinute in gradina 16 ateliere haioase si educative cu tematici variate, adaptabile pentru varstele micutilor, in cadrul carora se vor distra si isi vor dezvolta abilitatile creative. Potrivit organizatorilir, nu este necesara programarea sau inscrierea in vederea participarii la ateliere. Cei mici vor avea ocazia sa picteze pe apa, lemn, ceramica sau chiar cu particule colorate si sa realizeze figurine din origami, brelocuri, Astri si Ingeri sau sa descopere tehnica servetelului. De asemenea, pot alege dintre ateliere de Window Color, O poveste intr-un ghiveci si Calatorie in jurul lumii – Micul explorator.

Duminica, in Gradina si Poienita Bounty Fair va asteapta JuxiMagic cu piesa de teatru Copilul care l-a luat pe NU in brate (11:00) si o lansare de carte pentru copii Bicicleta fermecata (11:30).

In esenta, evenimentul se adreseaza iubitorilor de design, cautatorilor de educatie creativa si amatorilor de produse originale, lucrate cu atentie pentru detaliu si multa pasiune!

Pretul atelierelor variaza intre 5 si 25 lei. Intrarea la targ costa 8 lei/persoana/zi. Copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita. Mai multe detalii gasesti in event-ul de pe Facebook: https://goo.gl/Lv3aVF

Iar despre ateliere pe site-ul: https://goo.gl/BT1Kbo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here