Recomandari pentru weekend: 14-15 aprilie 2018

E adevarat ca vremea frumoasa mai degraba va invita la activitati in aer liber, dar daca totusi va atrag atelierele de creatie sau de dezvoltare a inteligentei emotionale, spectacolele de teatru, opera sau cele interactive, nu trebuie decat sa va decideti ce sa alegeti. Iata cateva recomandari pentru weekend.

Sambata, ora 11, Teatrul Coquette (Calea Calarasilor nr. 94)

”Califul Barza” – spectacol pentru copii inspirat din minunatele povesti din “1001 de nopti”, o dramatizare a basmului “Califul Barza” a lui Wilhelm Hauff. O frumoasa poveste construita cu mult umor, pe placul copiilor si adultilor.

Sambata, ora 10, Clubul Copiilor Isteti (str. Virgil Plesoianu nr. 14A)

”Curcubeul emotiilor” – atelier de dezvoltare a inteligentei emotionale.

Sambata, ora 10, Parcul Al. I Cuza

”Campionii sanatatii – editia a zecea – cea mai iubita cursa a copiilor impreuna cu parintii lor, activitate sportiva in aer liber dedicata familiilor, pentru petrecerea timpului intr-un mod frumos si sanatos. Participantii vor alerga pentru a oferi o Bursa de sanatate acelor copii pentru care a alerga e doar un vis.

Sambata, ora 12, incinta agentiei de turism Paralela 45 Academiei (str. Ion Campineanu nr. 13)

”Micuta balerina” – atelier de creatie in cadrul caruia cei mici vor crea (cu puţin ajutor) o delicata papusa-balerina, folosind materiale naturale si la indemana oricui, dar cu multa imaginatie. Recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani.

Sambata, ora 10, incinta agentiei de turism Paralela 45 Academiei (str. Ion Campineanu nr. 13)

”Poneiul din vis” – atelier de creatie in fiecare copil isi va crea propriul ponei magic folosind o macheta din carton, hartie creponata, lipici, accesorii si multa imaginatie. Recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

Sambata, orele 10 si 11.45, Imaginabil (str. Alexandru D. Xenopol nr. 19)

”Ateliere de desen si pictura pentru copii si adolescenti” – copiii vor studia formele, culorile si asocierile dintre ele. Prin exercitii de tehnica adaptate varstei lor isi vor dezvolta capacitatile motrice, spiritul de observatie si interesul pentru arte.

Sambata, ora 14.30, Imaginabil (str. Alexandru D. Xenopol nr. 19)

”Curs de sculptura pentru copii – tehnica lutului” – copiilor li se propune să lucreze intr-un atelier unde li se pun la dispozitie materialele, ustensilele si cunostintele necesare pentru ca ei sa-si poata exprima imaginatia si gandurile prin modelaj. Recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani.

Sambata, ora 14, Clay Play ceramica (str. Nerva Traian nr. 2)

”Atelier de olarit” – creativitate si bucurie cu ajutorul unui vechi mestesug. Recomandat copiilor cu varsta peste 8 ani si adultilor.

Sambata, ora 11, Opera Comica pentru Copii (Calea Giulesti nr. 16)

”Bastien si Bastienne” – spectacol de opera pentru copii cu varsta mai mare de 7 ani.

Sambata, ora 11.30, Salina by ABC (str. Delea Noua nr. 15)

”Vio de la PAM PAM” – jocuri logice si de indemanare.

Sambata, ora 18, Club Miruna (str. Traian nr. 160)

”De-a dura” – atelier de joaca pentru copii cu varste cuprinse intre 1 si 3 ani, sustinut de actorul Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in programe de educatie timpurie.

Sambata, ora 11, Happy Cinema din Liberty Center

”Turtita nazdravana” – spectacol live de teatru interactiv recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani.

Sambata, ora 11, Cinema City din Mega Mall

”Hansel si Gretel” – spectacol live de teatru interactiv recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani.

Sambata, ora 11, Club The Hub (str. Baratiei nr. 31)

”Povestea incurcata a printesei Rapunzel” – spectacol de teatru pentru copii.

Duminica, ora 10.30, Salina by ABC (str. Delea Noua nr. 15)

”Clovnita” – jonglerie, mingiute colorate, esarfe in aer, cercuri magice, jocuri, concursuri si multa energie, dans cu pompoane colorate, palarii si peruci de clovn, toate pe covorul rosu.

Duminica, orele 11 si 18, Teatrul Excelsior (str. Academiei nr. 28)

”Pantalone in Luna” – cea mai recenta productie a Teatrului Ion Creanga, spectacolul (pus in scena dupa o idee de Cyrano de Bergerac) spune povestea lui Senior Pantalone, un batran zgarcit si infumurat care este pacalit de Arlechino, servitorul sau vesnic vesel si intotdeauna flamand.

Duminica, ora 11, Teatrul Coquette (Calea Calarasilor nr. 94)

”Pazitoarea de gaste si Falsa Printesa” – spectacol realizat dupa basmul “Povestea celor doua printese” al Fraților Grimm. Recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.

Autor: Laura Bogaciu

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here