Poza virală, cu un mesaj puternic, în amintirea frățiorului geamăn

Leti, fetița care a supraviețuit Sursa: Today.com, fotograf: Jessica Young

După o călătorie lungă spre maternitate, trecând prin câteva avorturi spontane, (inclusiv, pierderea unei sarcini gemelare), cu un uter ”unicorn”  (o malformație uterină rară, reprezinta lipsa completa sau partiala de formare a unei jumatati de uter prin atrofia unuia dintre canalele lui mueller, potrivit romedic.ro), Heather Bowman a fost foarte entuziasmată pentru noua ei sarcină care anunța că va fi mămica unor gemeni, o fetiță și un băiețel.

Dar fericirea a fost de scurtă durată, pentru că la 17 de săptămâni de sarcină ecograful i-a spus că nu se mai aud bătăile de inimă ale băiețelului, scrie mother.ly. Heather a fost devastată și i-a fost frică și ca nu cumva să piardă și fetița. Dar micuța Leti a fost o luptătoare și s-a născut, iar mama ei a decis să facă o ședință foto, mărturisindu-i fotografului Jessica Young despre pierderea pe care a suferit-o. Fotograful a venit cu o idee și a planificat o ședință mai puțin obișnuită, în amintirea frățiorului geamăn.

Poza principală (cover) în care apare micuța Leti care parcă s-ar uita spre locul unde ar fi trebuit să fie și frățiorul ei a devenit virală și aduce cu sine un mesaj puternic: ”sunt profund recunoscătoare pentru această poză. Abia aștept să-i povestesc micuței despre cum frățiorul ei, James, va veghea mereu asupra ei. Această poză este în amintirea bebelușusului pierdut, reprezintă și speranță, și pozitivitate, dar este și vocea acelor care trec sau au trecut printr-o situație similară” a spus proaspăta mama.

Heather, alături de micuța Leti, Sursa foto: Today.com

Subiectul despre pierderea unui bebeluș este încă atît de tabu. Este uimitor cât de multe femei pe care le cunosc mi-au mărturisti după aceea că și ele au trecut prin avorturi spontane, și ele au simțit această durere” a mai spus Heather Bowman.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here