Primul Craciun in casa ta cu creditul ipotecar Patria Acasa

Se apropie acea perioada din an… pe care o asteptam cu drag si bucurie, de la mic la mare. Sarbatorile de iarna au mereu un farmec aparte: copii fiind il asteptam pe Mos Craciun, iar ca adulti retraim aceeasi bucurie prin ochii propriilor copii.

Cum ar fi insa daca anul acesta ai trai farmecul Sarbatorilor intr-un cadru cu totul nou, pe care il visezi de multa vreme? Propria ta locuinta!

Esti pe ultima suta de metri cu acest vis, dar daca ai identificat locuinta potrivita, poti incepe deja procedurile de obtinere a creditului ipotecar.

Cum alegi creditul ipotecar potrivit?

Inainte de a opta pentru un credit cu ipoteca de la o anumita banca, poti face un mic research pentru a vedea care sunt posibilitatile pe care le ai. Intereseaza-te de dobanda creditului, dar si de DAE sau dobanda anuala efectiva, ce include si comisioanele pe care le ai de platit.

Valoarea avansului perceput de banca si a ratei pe care o vei avea, ulterior, de achitat, sunt alti indicatori de care sa tii cont. Multe dintre banci au pe site un simulator pentru creditul ipotecar pentru casa, pe care nu e deloc rau sa il folosesti.

Arunca o privire si asupra celorlalte conditii mentionate. Situatia fiecaruia dintre noi este particulara, asa ca tu vei intelege cel mai bine daca te incadrezi sau nu.

Odata ce ai identificat una sau doua oferte pe care le consideri avantajoase, cel mai bine este sa faci o vizita bancii. Vei afla daca te califici sau nu si vei putea pune functionarului bancar intrebarile pe care suntem siguri ca le ai.

Intreaba si de eventuale oferte ale bancii in perioada respectiva sau de bonusurile pe care le acorda in anumite conditii banca. La creditul ipotecar Patria Acasa, de exemplu, ai un BONUS la dobanda: un discount suplimentar de 0,50% daca alegi sa virezi venitul intr-un cont deschis la Patria Bank.

Creditul Patria Acasa, conditii avantajoase pentru tine

Creditul ipotecar Patria Acasa de la Patria Bank a fost gandit in conditii foarte avantajoase pentru tine. Avansul de care ai nevoie incepe de la 15% (pentru creditele in lei) si 20% (pentru creditele in euro) din valoarea imobilului achizitionat. DAE (dobanda anuala efectiva) la euro incepe de la doar 3,99%, fiind una dintre cele mai avantajoase de pe piata. Aceasta se traduce printr-o rata mica pentru tine!

Ai ZERO comision lunar pentru administrarea creditului ipotecar si tot ZERO comision pentru inregistrarea garantiilor in AEGRM. In plus, Patria Bank iti ofera si discount-ul suplimentar de 0,50% daca alegi sa virezi venitul intr-un cont deschis la Patria Bank.

Creditul ipotecar Patria Acasa poate fi rambursat in minim 5 ani, maxim 30 de ani. Foarte important, il poti rambursa anticipat partial sau total fara costuri suplimentare si in orice zi lucratoare, conform programului sucursalelor. Acest credit poate fi utilizat si pentru refinantarea unui alt credit ipotecar, la o alta banca.

Pentru un plus de detalii cu privire la creditul Ipotecar Patria Acasa, te invitam sa consulti site-ul Patria Bank sau sa ne vizitezi intr-una dintre agentiile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here