Nadia Comaneci ii invita pe copii pe 22-23 septembrie sa faca sport in Parcul Sebastian din Bucuresti

Sursa foto: nadiacomaneci.eu

Copiii cu varste intre 7 si 11 ani sunt invitati in week-end-ul 22-23 septembrie sa faca sport in Parcul Sebastian din Bucuresti. Iar Nadia Comaneci va fi prezenta la eveniment! Afla aici mai multe detalii.

Fundatia Nadia Comaneci lanseaza in toamna anului 2018 proiectul ”Nadia Sports Experience”, ce are ca obiective cresterea interesului pentru sport si pentru activitati de miscare in aer liber, pentru copii si intreaga familie; familiarizarea copiilor cu diferite discipline sportive; identificarea si selectarea unor copii cu potential sportiv pentru cluburile sportive.

Citeste si: 10 locuri de joaca interesante din Bucuresti

Primul evenimentul din cadrul acestui proiect va avea loc in weekendul 22-23 septembrie, in Parcul Sebastian din Capitala, organizat de Fundatia Nadia Comaneci, in parteneriat cu Primaria Sectorului 5, Centrul Cultural si de Tineret “Stefan Iordache” si Clubul Sportiv Scolar Steaua.

Evenimentul se adreseaza copiilor de 7-11 ani si include atât activitati sportive pentru copii, dar si activitati distractive pentru intreaga familie.

Programul celor doua zile de eveniment se va desfasura intre orele 10.00 si 14.00 si va include urmatoarele activitati:

  • Ziua 1: activitati pentru copii– 10 discipline sportive: handbal, baschet, tenis de masa, volei, judo, lupte greco-romane, gimnastica artistica, gimnastica ritmica, atletism si rugby.
  • Ziua 2 – activitati pentru intreaga familie: stafeta, aruncat la tinta, tras la poarta, badminton etc.

In prima zi, toti copiii participanti vor primi un ”Pasaport pentru sport” si pentru fiecare disciplina sportiva testata va primi o stampila in acest pasaport, iar la acumularea a cel putin cinci stampile in ”Pasaportul pentru sport”, copiii sunt rasplatiti cu premii surpriza.

In plus, copiii care dovedesc aptitudini pentru o anumita disciplina sportiva intra in baza de selectie a clubului sportiv partener al evenimentului. Totodata, o parte dintre copiii care vor incepe practicarea unei discipline sportive in cadrul Clubului Sportiv Scolar Steaua, vor beneficia de o sponsorizare,  pentru practicarea sportului, acordata in cadrul proiectului “10 pentru sport!”. Sponsorizare va fi acordata pe durata unui an.

La eveniment va fi prezenta si Nadia Comaneci, simbolul si ambasadorul performantei in sportul romanesc.

Sursa: nadiacomaneci.eu

S-ar putea sa te intereseze si: Cele 7 secrete ale copiilor fericiti. Tu le stii?

Afla detalii despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here