Mama Boutique a lansat a cincea colectie pentru mamici si gravidute

Mama Boutique, magazin online, este un business aparut dintr-o necesitate simtita pe propria experienta in timpul primei sarcini de Claudia Stirbei, proprietara acestuia. Lipsa de haine si accesorii pe aceasta nisa, a contribuit intr-o anumita masura la o stare de nemultumire personala, ce a condus in cele din urma la aparitia unui magazin dedicat 100% burticilor. A vrut sa dezvolte un concept prietenos de shopping pentru femeile insarcinate si a reusit in numai cei 2 ani si jumatate de la infiintarea firmei sa intre in contact cu peste 1700 gravidute ce aveau nevoie de produsele magazinului. Implicarea in diverse proiecte frumoase cu si despre femeile insarcinate, contribuie la succesul firmei, mai ales prin promovarea ideii de pastrare a stilului si a feminitatii in perioada maternitatii si dupa nastere.

Insarcinata acum cu al doilea copil, Claudia Stirbei a organizat cea de-a cincea prezentare de moda cu gravide, alese in urma unui casting pe nevazute, intr-un cadru elegant, la hotel J.W. Marriott. Ideea a fost de a arata ca nu conteaza statura, marimea la haine sau stadiul sarcinii si ca poti arata ca un manechin daca iti doresti acest lucru si Mama Boutique reuseste sa te ajute in acest sens.

Folosind puterea exemplului, moderatoarea evenimentului a fost  Anca Serea, manechin si moderator tv,  insarcinata, mamica deja a 3 copilasi superbi si un bun model pentru un viitor parinte.

Evenimentul Mama Boutique, a fost unul foarte elegant cu parteneri pe masura, printre care BioArmonia.ro – magazin online cu produse bio, Reteaua privata de sanatate Regina Maria, Heidi Chocolate, Vavian Pharma, Celia, Stokke, Miko Kids si magazinul cu haine pentru copii Picioru’Gras, al Mihaelei Radulescu.

Mama Boutique a incercat sa inspire viitoarele mamici, avand ca invitate mamici-vedete, printre care Ioana Ginghina, Adriana Bahmuteanu, Simona Balanescu, Tili Nicolae, Sorina Negoita, care au reusit sa imbine cu success viata profesionala cu responsabilitatile de mama, mediul de afaceri si de pe scena societatii civile din Romania.

Programul a inceput cu intampinarea invitatilor, prezentarea de moda, cocktail si networking intr-un cadru select.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here