Horoscopul zilei: 9 august 2022

 

Berbec

Astăzi ai parte de o zi destul de echilibrată, știi să gestionezi și sarcinile și emoțiile care apar, interacționezi bine cu alte persoane și știi să negociezi, când este cazul. Lucrurile par așezate și în sectorul familiei, căminului, dar și prieteniilor, susțin astrele.

 


 

Taur

Fii atent la detalii dacă este vorba despre a lucra cu hârtiile, actele, rapoartele. Este un cadru astral minunat pentru studiu, descoperire, cercetare, acumulare de noi cunoștințe sau de a te decide să urmezi anumite cursuri. Este un moment bun să citești acea carte care îți tot face cu ochiul!

 


Gemeni

Ai multă energie, ești dornic să te ocupi de tine, să te afirmi social, dar și să faci unele îmbunătățiri asupra aspectului fizic, să-ții faci o bucurie sufletului. Sunt bine aspectate și interacțiunile cu cei mai în vârstă sau cineva dintre rude, apropiați.

 


 Rac

Știi să te bucuri de tot ce ți se întîmplă, de lucrurile care vin spre tine, de experiențele la care iei parte. Este un cadru astral deosebit de bun pentru activitățile dinamice, dar și care au legătură cu pasiunile tale. Astăzi ești mai deschis, mai onest, mai liber și în exprimare.

 


Leu

Familia joacă un rol important pentru tine astăzi și ești extrem de de concentrat asupra nevoilor tale și ale celor dragi, asupra stabilizării legăturilor cu cei din familie, îți place să comunici, să simți că aparții, că ești acceptat și înțeles exact așa cum ești, spun astrele.

 


Fecioară

Astăzi este despre pasiune, despre suflet, despre dragoste. Ești energic și reușești să-i motivezi și pe cei cu care vei interacționa azi, să te urmeze, să aibă aceeași atitudine ca și tine, să-și ducă la bun sfârșit planurile începute. Este un moment bun și pentru a relua unele legături mai vechi.

 


Balanță

Cuvintele cheie pentru azi: profesionalism, loialitate, eficiență, seriozitate. Astăzi este muncă, despre responsabilități. S-ar putea să descoperi că au fost făcute anumite greșeli și este nevoie să le remediezi, dar și să rezolvi lucruri rămase în așteptare sau care au fost amânate.

 


Scorpion

Astăzi ar fi bine să asculți ce îți spune intuiția, mai ales dacă este vorba despre relații, despre interacțiuni, despre întâlniri, ședințe, vizite, indiferent de ce sferă a vieții va fi vorba. Fii chibzuit în ceea ce privește sfaturile sau informațiile oferite.

 


Săgetator

S-ar putea să nu fii cea mai sociabilă persoană și pe bună dreptate, cauți azi liniștea, calmul. Dacă vrei să repari ceva, să cumperi ceva pentru casă, să te preocupi de treburile gospodărești, acum este cel mai potrivit moment, spun astrele. Îți place să te ocupi de spațiul tău intim, de locul care îți aduce liniște și unde îți poți încărca bateriile.

 


Capricorn

Te așteaptă o zi armonioasă, cu multe conștientizări și împliniri. Vei avea parte de susținere, vei observa că sunt persoane care nu doar că îți doresc binele, dar și acționează în acest sens. Dacă te pregătești să începi o luptă, ai alături de cine să o faci, te asigură astrele.

 


rsător

Reușești să porți unele discuții productive, să bați palma cu cineva, să te alături unui proiect, să începi o colaborare sau să pui bazele în ceea ce privește găsirea unui alt job, care să te entuziasmeze, să te mulțumească. Și în sfera amoroasă lucrurile par să evolueze, să de destindă, să se dezvolte în direcția dorită.

 


Pești

Comunicarea este elementul cheie în ceea ce privește această zi. Este un moment prielnic pentru a rezolva anumite chestiuni legate de bani, de împrumuturi, de credite, de creșterea veniturilor. Ești mai dispus și să faci unele achiziții, să cumperi cadouri pentru persoanele dragi.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here