Horoscopul zilei: 6 februarie 2023

 

Berbec

Este o zi bună pentru conștientizări, delimitări, corectări, eliberări. Este binevenită o curățenie, să arunci anumite obiecte care nu-ți sunt folositoare, să faci regulă pe biroul unde lucrezi, într-un sertar cu acte, în șifonier poate ar fi bine să renunți la unele haine pe care nu le mai porți dar le țineai acolo fără să știi pentru ce anume.

 


 

Taur

S-ar putea ca anumite alegeri pe care le-ai făcut să fie judecate, discutate, dezbătute. Fii atent la cheltuielile neplanificate. Nu este cea mai prielnică zi pentru a da bani cu împrumut. Dacă apare ocazia de a te implica în activități mai creative sau în care va fi posibil să-ți arăți talentele, abilitățile, nu le refuza, te îndeamnă astrele.

 


Gemeni

Astăzi ești mai spiritual în tot ceea ce faci, mai meditativ, mai melancolic cumva, mai atent la intuiție și ce îți apare în minte. poți avea parte de lecții și de discuții prețioase. Apare o rază de soare azi în sfera vieții personale, fie o veste frumoasă, plăcută, fie o persoană specială menită să te ajute în această perioadă.

 


 Rac

Este un moment bun pentru a dedica ceva timp pentru organizarea lucrurilor din jurul tău, dar și din viața ta. Reușești să-ți concentrezi atenția asupra chestiunilor mai migăloase, dar mărunte, dar cumva simți că importante pentru imagina de ansamblu. Faci ceva și pentru confortul sau înfrumusețarea căminului, spațiului în care petreci mai mult timp.

 


Leu

Ceva te numulțumește și simți că e cazul să intri într-un proces serios de conștientizare, de transformare. Vrei să schimbi anumite lucruri legate de stilul tău de viață, să introduci anumite obiceiuri mai sănătoase, să faci unele programări fie la un consult medical, fie la un specialist care te poate ajuta să faci unele schimbări benefice în viața ta.

 


Fecioară

E nevoie să fii cu ochii în patru azi, susțin astrele. Această zi te va ajuta să verifici  și să înțelegi mai bine anumite lucruri, fie legate de sectorul carierei, fie de relațiile în care ești implicat, fie cele cu colegii, fie cu anumiți colaboratori, parteneri, ba poate chiar cu unele autorități.

 


Balanță

Te apropii cu pași de un obiectiv, iar faptul că înregistrezi mici rezutate, că vezi progresele, îți va crește încrederea, vei privi totul cu mai mult curaj. În partea a doua a zilei vei fi mai interesat de chestiunile ce țin de gestionarea banilor, a anumitor bunuri materiale.

 


Scorpion

S-ar putea să realizezi că ai nevoie de mai multă odihnă, că e nevoie să te îngrijești mai mult de propriul corp. Azi s-ar putea să fie un moment bun pentru noi conexiuni, pentru a lega noi prietenii. Anumite chestiuni ce țin de sfera căminului ar trebui rezolvate acum, susțin astrele, altfel îți pot da bătăi de cap în scurt timp.

 


Săgetator

Ziua de azi este despre muncă, despre a rezolva tot felul de chestiuni mai mici, dar fără de care rotițele nu se pot învîrti mai departe. Te preocupi de partea birocratică, de lucrul de birou, de activitățile de echipă. Ar fi bine să fii mai atent și la nevoile sufletului, dar și la viața amoroasă, susțin astrele.

 


Capricorn

S-ar putea să realizezi că o etapă este pe cale să se încheie, că nu mai este cazul să prelungești, să mai amîni ceva inevitabil, firesc. Ești conștient de realitate, dai dovadă de maturitate, ești asumat cu această decizie care urmează să fie luată, fie azi, fie în zilele care urmează.

 


rsător

Astăzi ești mai preocupat să-ți rezolvi anumite probleme mai vechi, poți relua o conversație pentru a rezolva un subiect mai delicat, mai puțin confortabil, dar care e nevoie să fie clarificat. E nevoie să fii răbdător cu persoanele cu care interacționezi, nu trebuie să pui presiune nici pe tine, nici pe ceilalți.

 


Pești

Ai voință din plin, ești concentrat și determinat să mergi până în pânzele albe pentru a afla adevărul, pentru a găsi o soluție, o metodă potrivită pentru o chestiune, o sarcină, un eveniment. Știi să te folosești de abilitățile tale sociale, de carismă, ai darul negocierii azi.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here