Horoscopul zilei: 5 mai 2023

 

Berbec

În această zi s-ar putea să apară o informație, o veste sau o persoană care îți iese în cale și care îți poate oferi o perspectivă totla diferită de ceea ce așteptai sau credeai tu. Este posibil să ți se ofere o propunere, o soluție, o idee pe care inițial nu vei dori să o iei în calcul, considerând că tu știi mai bine. Dar nu cumva va răspunde orgoliul tău în acest caz?

 


 

Taur

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: revedere, regăsire, reîntoarcere, împăcare, clarificare. Descoperi sau clarifici azi unele lucruri de care aveai nevoie, pe care sperai să le găsești, să le afli. Este un moment bun pentru sectorul amoros, în special pentru redeschiderea sufletului în fața partenerului. Se reactivează unele emoții.

 


Gemeni

În plan relațional lucrurile decurg destul de bine azi. Te simți bine atunci când ești înconjurat de ceilalți, lucrezi bine în echipă, fiind bine aspectate activitățile în comun cu alții. Și întîlnirile sunt favorizate, se nasc discuții bune, concrete, productive, puneți calea la cale, faceți planuri de viitor.

 


 Rac

Așteaptă-te la surprize, la situații pe care nu prea ai cum să le planifici sau să le prevezi. Ia lucrurile așa cum vin și nu lăsa emoții negative să-ți umbrească ziua. Ia decizii înțelepte, mature. Este un cadru astral bun pentru comunicarea cu cei dragi. Poți fi inițiatorul unor deplasări, escapade, vizite.

 


Leu

S-ar putea să se nască o pasiune nouă, o plăcere nouă, să ai un interes nou sau poate este vorba despre ceva din trecut pe care acum îl schimbi, îl reinventezi, îl transformi și poate ieși ceva cu adevărat interesant. Te poți revedea cu persoane de care îți era dor, poți accepta unele propuneri pe care abia aștepți să le dai curs.

 


Fecioară

Nu este nevoie să lucrezi pe două planuri simultan, să fii bine cu ”ambele tabere”. Este bine să respecți regulile, legile, instrucțiunile, altfel pot apărea greșeli nedorite, poți destabiliza lucrurile pentru care ai muncit de ceva timp. Fii onest în intenții, în alegeri, în interacțiunile cu ceilalți, te îndeamnă astrele.

 


Balanță

Sunt favorizate discuțiile, întîlnirile, ședințele, vizitele, este momentul să ieși în evidență, să te arăți lumii, să-ți expui punctele forte, abilitățile. Ai o atitudine luminoasă, prietenoasă, ai o energie debordantă și cumva și cei cu care vei interacționa vor avea de câștigat.

 


Scorpion

S-ar putea ca azi să ai tendința să iei decizii la impuls, să dai startul la ceva și apoi să vezi care este strategia, care sunt resursele, cumva ai tendința să urci pe o treapă, chiar dacă încă nu vezi întreaga scară. Ești convins că în scurt timp vei afla dacă este decizia cea bună, dar acum nu-ți este deloc frică să încerci, să te avânți, să accepți provocarea.

 


Săgetator

Comunicarea în scris este deosebit de favorizată, mai ales dacă este vorba despre partea scrisă sau despre interacțiunile din mediul virtual. S-ar putea să iasă unele adevăruri la suprafață, să fie descifrate uenle enigme, să fie eliminat vălul pe care paracă-l aveai în ultima perioadă deasupra ochilor.

 


Capricorn

Ai început o activitate, ai pornit o acțiune, ai o destinație spre care te îndrepți, dar cumva încă ești incert în legătură cu acest plan. Simți că încă nu ai suficiente informații sau poate că nu ești tu cel care conduce barca pe un  poate că și la motivație mai ai de clarificat unele lucruri, susțin astrele.

 


rsător

S-ar putea să aștepți un răspuns, o veste, o informație, fie de la o autoritate, de la cineva cu influența sau cu expertiză într-un anumit domeniu, iar partea interesantă este că vine această informație, doar că este posibil ca aceasta să fie cumva diferită de ceea ce te așteptai. Și interacțiunile cu cei mai în vârstă sunt bine aspectate.

 


Pești

Nu prea ai dinamismul zilelor dinainte. Simți că ai multe preocupări pe umeri, o listă întreagă de sarcini probabil pentru azi și zilele următoare și ai impresia că nici nu știi de care să te apuci mai întâi. S-ar putea ca și starea de oboseală să se resimtă acum și s-ar putea să fie nevoie să-ți oferi câteva momente de odihnă, de respiro înainte să te apuci de activitățile mai serioase.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here