Horoscopul zilei: 4 februarie 2022

 

Berbec

Astăzi ai impresia că Unviersul întreg complotează astfel încât să te mobilizezi și să-i încurajezi și pe alții să acționeze. Este o perioadă excelentă pentru a începe ceva nou sau pentru a te reapuca de o sarcina sau proiect mai vechi, dar pentru care nu ai avut resurse la acea vreme. Cu curaj înainte și lucrurile o să-ți iasă așa cum îți dorești, spun astrele.

 


 

Taur

Astăzi ar fi bine să lucrezi mai mult la imaginea ta publică, ba chiar la reabilitarea acesteia, pentru că unele situații sau evenimente ți-au cam șifonat din atitudine, din felul în care te manifestai, din încrederea pe care o emanai atunci când apăreai în fața celorlalți. Care sunt primele idei care îți vin acum în minte în acest sens?

 


Gemeni

Dacă ai făcut o promisiune, atunci ar fi bine să te ții de ea, astfel te vei trezi că ți se reproșează ceva și chiar nu vrei să strici o relație, să încurci pe cineva. Este un moment în care te preocupi să repari, să reorganizezi lucrurile, să readuci ceva pe făgașul obișnuit, familiar.

 


 Rac

Astăzi ai parte de o zi specială, în care ar fi bine să-ți controlezi emoțiile, altfel riști să le direcționezi deloc acolo unde trebuie, te atenționează. Ar fi bine să îți menții capul limpede, să stai departe de toate influențele externe, de părerile celorlalți și nu te grăbi să iei decizii, până nu mia primești unele informații.

 


Leu

Astăzi este bine aspectat lucrul cu hârtiile. Este esențial să verifici, să fii atent la detalii, dacă ai de semnat ceva, să analizezi bine, să pui întrebările necesare, dacă nu îți este clar ceva și să cauți să te informezi din surse sigure, de la persoane cu mai multă experiență.

 


Fecioară

Se încheie un capitol, o etapă, dispare o problemă, se rezolvă o situație și simți că poți respira în sfârșit ușurat, că ți se ia o piatră de pe umeri. Este un moment bun să ieși în lume, să sărbătorești cumva acest lucru, această eliberare, să îți oferi o recompensă.

 


Balanță

Astăzi este poți să iei decizii foarte bune și să te bucuri de ajutor și sprijin în ceea ce privește sfera carierei. Sunt favorizate legăturile cu străinătatea, lucrul cu actele, documentele, aspecte ce țin de vânzări și imobiliare. Ar fi bine să te sfătuiești cu partenerul de viață sau cu cineva de încredere.

 


Scorpion

Dai dovadă de chibzuință și înțelepciune, iei decizii rapide, dar pline de inspirație. Poți primi unele vești din sfera familiei extinse, poți programa sau planifica unele vizite, întâlniri, deplasări. De asemenea, ar fi bine să lași trecutul deoparte, este un moment să-ți ierți anumite acțiuni sau decizii!

 


Săgetator

Lasă inhibițiile și blocajele deoparte. Ai oportunitatea să începi ceva nou, pe cont propriu, să-ți verifici, dar și să-ți demonstrezi anumite aspecte doar pentru tine. Ai ocazia să-ți arăți talentele în fața celorlalți și ar fi bine să te folosești de aceste moment, te sfătuiesc astrele.

 


Capricorn

Este o zi bună pentru a te concentra asupra sănătății, asupra stilului tău de viață, dar și pentru a-i încuraja pe cei dragi să-ți urmeze modelul. Este o zi bună pentru detoxifiere, atât alimentată, cât și printre gînduri, să te eliberezi de ceea ce e toxic, de ceea ce nu-ți face bine.

 


rsător

Se declanșează unele temeri, ești mai neliniștit legat de o situație sau un eveniment, iar astrele te îndeamnă să sondezi lumea ta interioară, să mergi cu gîndul în trecut și să cauți prin experiențele anterioare ce anume declanșează aceste frici și anxietăți. Fii mai blînd cu tine!

 


Pești

Ai tras lozul norocos azi! Este o zi bună pentru a te afirma, pentru a ieși cu ceva în evindență, pentru a ține un discurs, pentru a atrage de partea ta persoane cu care rezonezi, care au aceleași convingeri ca și tine. Este bine aspectat și sectorul financiar, iei decizii bune legate bani.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here