Horoscopul zilei: 31 martie 2022

 

Berbec

Atunci când te vei opri din tot ceea ce faci și vei privi cu atent în jurul tău îți vei oferi ocazia să vezi imaginea de ansamblu, să vezi cu adevărat cum sunt lucrurile, ce se întâmplă, precum și ce nu ai văzut poate niciodată. Abia după aceea poți analiza și poți avea concluzii concludente, potrivite, corecte.

 


 

Taur

Vii azi cu idei inovative, îndrăznețe, curajoase și ieșite din tipare, iar acestea te pot ajuta atât în sectorul imaginii publice, pentru că vei stârni unele valuri, unii s-ar putea să fie curioși în ceea ce te privește, cât și în sectorul financiar. Reușești azi să negociezi o poziție de forță, să stabilești unele reguli care te avantajează pe tine.

 


Gemeni

Dai dovadă de autocontrol și integritate, ești plin de energie și de determinare, chiar dacă ai multe de rezolvat și multe responsabilități de onorat. Lasă orgoliul și încăpățânarea deoparte și vei observa cum lucrurile vor fi mai sigure și mai calme în jurul tău.

 


 Rac

Ar fi bine să fii pregătit să faci unele schimbări ce țin de mentalitate, de filozofia de viață. De asemenea, să fii mai atent la indiciile pe care ți le oferă azi Universul. Ascultă-ți intuiția, dar ține cont și de ideile celorlalți, de mesajele care vin azi spre tine, de anumite semne care îți apar în cale.

 


Leu

S-ar putea să pornești pe un drum nou, să începi un proiect care te entuziasmează, să scrii un capitol diferit, transformator. Ai unele idei și idealuri interesante care te vor ambiționa să te lupți pentru obiectivele tale, să te ții de plan, să-ți păstrezi motivația la cote înalte.

 


Fecioară

Fii atent azi la persoanele cu care vei interacționa. Apare cineva care poate avea un rol de îndrumător, de ghid, ori de la care ai de învățat lucruri noi, utile, care îți pot aduce o schimbare a cursului în care se îndreaptă un anumit proiect în care ești implicat.

 


Balanță

Cauți să consolidezi lucrurile construite până acum, să trasezi unele limite, norme, să reintoduci unele reguli, pentru că simți nevoia să te asiguri că ești în siguranță, că ai parte de stabilitate. Atunci când iei decizii nu uita de sistemul tău de valori, te atenționează astrele.

 


Scorpion

Astăzi este despre ambiție, reputație, despre realizări profesionale, cât și personale. Azi vei căuta să fii în centrul atenției, să-ți fie recunoscute meritele, eforturile. Este un cadru astral deosebit de prielnic pentru a relansa unele legături, pentru a solidifica un parteneriat, o colaborare.

 


Săgetator

Nu este cea mai bună zi pentru evaluare, concluzie sau introspecție! S-ar putea să fii mai orgolios, să manifești o atitudine inflexibilă. Fii atent la propunerile care ți se fac azi și mai ales la răspunsurile pe care le vei oferi. Evită conflictele, nu te lăsa copleșit de anumite emoții.

 


Capricorn

Este o conjucție astrală bună pentru relansare, pentru modificare, pentru recalculare. Vii cu atitudine complet diferită. Schimbi perspectiva, cauți alt unghi de abordare, iar această mișcare te va ajuta mult azi în aproape toate sferele vieții, susțin astrele.

 


rsător

Este bine apectat azi studiul, cercetarea, dezvoltarea. Se simte mai multă deschidere spre aventură, spre nou, spre cunoaștere și autocunoaștere. Cauți răspunsuri, piesele lipsă de la un puzzle. Ești mai preocupa și de sectorul vieții interioare, de spiritualitate.

 

 


Pești

Ceva s-a blocat, s-a împotmolit, s-a oprit și cauți să refaci, să repari, să resuscitezi lucrurile. Poate apărea o ocazie bună pentru a redeschide un subiect, pentru o relansa o idee mai veche,  de aceea fii cu ochii în patru și acționează la timpul potrivit, te îndeamnă astrele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here