Horoscopul zilei: 30 ianuarie 2022

 

Berbec

A venit momentul să lași în urmă amintirile care nu te lasă să evoluezi. A sosit timpul să spui ”stop” unor situații și evenimente din trecut, pe care le tot reiei în minte sau de care șii prea mult cont în prezent. Este un cadru astral prielnic să te debarasezi și de unele convingeri, de unele obiecte care au legătură cu acele momente.

 


 

Taur

Sunt bine aspectate interacțiunile sociale. Este o zi bună pentru a comunica, în special cu ei dragi, cu persoana iubită. Poți afla lucruri, poți clarifica, poți descoperi ceva ce te va ajuta să solidifici relațiile importante din viața ta. Sunt favorizate și drumurile, deplasările, vizitele.

 


Gemeni

Ești mai nostalgic, mai melancolic, mai sentimental și poate din această cauză nu prea ești dinamic, nu prea ai chef de mari ieșiri, de activități de grup. Este un moment bun pentru studiu, lectură, pentru meditație, pentru a te lăsa pradă unui film bun, pentru a discuta cu o persoană dragă sufletului.

 


 Rac

Ești mai spiritual, dai dovadă de mai multă empatie azi, înțelegi mai vbine nevoile celor din jurul tău. Cele mai frumoase gânduri si dorinte de a crea se nasc in mintea ta, de aceea sfatul astrelor este să-ți folosești talentele, resursele. Și în sfera romantică lucrurile par promițătoare.

 


Leu

Este o zi în care poți să sudezi foarte bine relațiile din familia extinsă.  Astăzi te axezi mai mult și pe treburile gospodărești, pe sfera căminului. Știi sa faci astfel incat mediul in care petreci o parte din timp, locul tău de liniște, de suflet, să se transforme intr-un loc și mai confortabil.

 


Fecioară

Chiar dacă ești prietenos și deschis către socializare și interacțiune, principala recomandare a astrelor este să fii cerebral, să nu mai stai și să asculti (și mai ales, să le iei în serios!) toate barfele si zvonurile care circulă pe lângă urechile tale. Triază, filtrează, cerne totul.

 


Balanță

Ai parte de o zi frumoasă, în care te simți încrezător și optimist. Nimic nu-ți poate lua din buna dispozitie si mai ales din increderea pe care le ai fata de anumite obiective. Sfatul astrelor este simplu: exprima liber astăzi ceea ce crezi și simți, și acționează după acest model.

 


Scorpion

Azi chiar ți-ai propus să strălucești. Și unde in alta parte, decat alaturi de cei pe care-i admiri? Astăzi este o zi a colaborării, lucrurile vor merge minunat dacă vei accepta ajutorul și sugestiile celor din jur. Ideile tale vor fi puse în valoare prin intermediul grupului.

 


Săgetator

Apare o asociere foarte bună, un parteneriat, o legătură specială. Ai nevoie mai mult ca niciodată de prezența unui om care te cunoaste destul de bine, in care ai incredere si care iti poate oferi suportul dorit. La cine te gândești? Cine este această persoană?

 


Capricorn

Este posibil ca astazi sa tratezi lucrurile intr-un mod mai jucaus, iar acest lucru nu este deloc rau. Caută să nu reacționezi impulsiv, să nu dai replici pe care s-ar putea să le regreți, să nu te grăbești cu concluziile, rezistă tentației de a eticheta lucrurile, situațiile, persoanele.

 


rsător

Ai impresia că pe umerii tăi apasă unele responsabilități mai mari sau de care nici nu știai. Ar fi bine să te oprești și să analizezi lucrurile, să le prioritizezi. Acceptă ajutorul, dacă ți se oferă. Urmareste-ti semnalele pe care intuitia si subconstientul ti le transmit, te indeamna astrele.

 


Pești

Evită conflictele, discuțiile în contradictoriu sau subiectele mai delicate. S-ar putea ca astazi să simți că lucrurile se misca cumva mult prea repede pentru tine si ca ti-e greu sa tii pasul cu toate acestea. Peferi momentele de solitudine, de liniște, simți că ai nevoie de spațiu, de timp pentru tine.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here