Horoscopul zilei: 28 noiembrie 2021

 

Berbec

Ai parte de o zi dinamică din punct de vedere relațional, de aceea recomandarea astrelor este să te bucuri de persoanele care îți vor apărea în cale, să te arăți deschis în fața acestora. Sunt favorizate evenimentele sociale, de aceea participarea ta, implicarea ta vor fi binevenite. Azi nu este despre competiție, ci despre uniune, bine comun, egalitate.

 


 

Taur

Ai parte de o zi intresantă, de aceea fii atent la mesajele care vin azi spre tine. Primești astăzi unele resurse de care te vei putea folosi în viitorul apropiat sau unele răspunsuri pe care le așteptai de ceva timp. Sfatul astrelor este să nu insiști să te ții de agendă, să fii mai flexibil.

 


Gemeni

Este o zi bună pentru întîlniri, telefoane, discuții, de asemenea este un moment bun în care te poți bucura de popularitate, de validare, de apreciere, te poți afirma în fața unor persoane. Este un cadru astral bun pentru a te apropia mai mult de copii, pentru a-ți analiza propria copilărie, pentru a depăna unele amintiri împreună cu alți oameni, fără a-ți fi frică de faptul că vei fi judecat.

 


 Rac

Dai dovadă de un echilibru mental deosebit, de înțelepciune, de generozitate, ai atitudine de zile mari și reușești să atrafi oamenii de partea ta. Ai o vorbă bună pentru orice persoană cu care vei interacționa azi, știi să te exprimi, să negociezi subtil. Este un moment bun și pentru anumite discuții deschise cu cineva din familie, dintre rude.

 


Leu

Este o zi frumoasă pentru tine, echilibrată. Ești prezent pentru cine are nevoie de umărul tău, cine are nevoie de suport din partea ta, știi să comunici bine, ai multe de dăruit, indiferent de ce fel de relație este vorba. Este un cadru astral bun pentru organizare, planificare, dar și pentru gestionarea unor bani.

 


Fecioară

Astăzi te vei focusa asupra acelor activități care îți fac plăcere, care te amuză, te ajută să te relaxezi, să te detenzionezi, și foarte bine faci! Ai nevoie de a te detașa, de a te odihni, de a-ți reveni după avalanșa de emoții pe care le-ai resimțit în ultima perioadă, după toate acele discuții interioare pe care le-ai avut în gînd și în suflet.

 


Balanță

Ești cu gândul la viitor, la proiectele sau activitățile pe termne lung, poate la programarea unei vacanțe, a unui eveniment special din viața ta sau a cuiva drag și îți dorești să preiei tu conducerea, să fii cel care controlează pas cu pas ce ar trebui făcut. Dai dovadă de maturitate, de înțelepciune, de echilibru și ar fi bine să-ți notezi toate acele idei care îți apar azi în gând.

 


Scorpion

Astăzi este despre familie, despre nevoia de apartenență. Reușești să remediezi unele aspecte legate de anumite rude.Este o zi de succes și în ceea ce privește sfera iubirii, ești mai deschis în fața partenerului romantic și mai dornic de momente de tandrețe, de afecțiune.

 


Săgetator

Un cuvânt frumos, un compliment, un mesaj te poate ajuta să redeschizi ușa către o relație din viața ta, care fie a stagnat în ultima perioadă, fie chiar a trecut printr-un impas, printr-o neînțelegere, printr-o situație neplăcută, neclarificată. Sunt bine aspectate și ieșirile în natură, deplasările, dar atenție, nu prea lungi.

 


Capricorn

Cineva din trecutul tău poate să revină în viața ta sau o situație cu care te-ai mai confruntat s-ar putea să se repete în prezent, iar acest lucru să îți aducă o stare de bine, de încredere, de convingere. Știi cum să acționezi, ba poate chiar ai așteptat acest moment, pentru a îndrepta unele lucruri, pentru a-ți lua revanșa sau poate pentru a te vindeca, pentru a depăși, pentru a putea să continui cu planul tău.

 


rsător

Astăzi este despre alții, despre a petrece timp cu ceilalți, de aceea ești foarte deschis de a acționa în grup, de a avea un plan comun cu alți oameni, fie că este vorba despre familie, prieteni sau pur si simplu oameni cu care împărtășiți anumite interese, pasiuni, idei, viziuni.

 


Pești

Ar fi bine să-ți concentrezi atenția asupra relațiilor din viața ta, să te apuci de treabă, să depui unele eforturi astfel încât să repari unele legături, să întreții sau să reînnozi unele conexiuni din viața ta. Ar fi bine poate bine să invițu poate unii prieteni la tine acasă sau să spune, să-i scrii cuiva drag, să folosești tehnologia pentru a te apropia de cineva special.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here