Horoscopul zilei: 27 octombrie 2020

 

Berbec

Ai suportul dorit, iar acesta te va elibera de o anumita greutate. Este important sa iei in calcul toate sfaturile, te indeamna astrele, sa fii atent la informatile si vestile care vin astazi spre tine. Si in sectorul comunicarii ai parte de aspecte benefice, pozitive, de care ar fi bine sa te folosesti.

 

 


 

Taur

In sectorul muncii lucrurile se vor imbunatati, fie pentru ca apar persoane care vor prelua anumite atributii, fie vin informatiile asteptate, rezolvarile, solutiile. Ai nevoie sa te gandesti si la unele strategii noi! Este un cadru astral bun si pentru inceperea unui nou proiect, sustin astrele.

 

 


Gemeni

Esti plin de idei noi, diferite, nonconformiste pe care vei cauta sa le pui in aplicare, precum si resursele necesare pentru a le realiza. Este un moment bun sa studiezi, sa inveti ceva nou, sa fii creativ, sa iti folosesti imaginatia si sa-ti folosesti talentele, te indeamna astrele.

 

 


 Rac

Ai nevoie sa te eliberezi de emotii, sa depasesti anumite situatii, probleme, pe unele dintre ele poate le-ai ascuns sau nu le-ai constientizat cu adevarat ca fiind ingrijorari reale, presiune, iar astazi le vezi, acestea ies la suprafata, vorbesti despre ele, te eliberezi.

 

 


Leu

Te concentrezi astazi pe sectorul vietii romantice. Cu incredere si iubire reusesti sa clarifici unele situatii, sa rezolvi anumite aspecte mai vechi. Dai dovada de empatie. Astazi ierti, dar si te ierti, iar astfel poti duce relatia la un alt nivel. Atentie si in relatia pe anumite rude, de asemenea nu te grabi sa tragi unele concluzii, spun astrele.

 

 


Fecioara

Ar fi bine sa-ti recalculezi bugetul, pentru ca in scurt timp te vei afla pe minus daca vei continua cu cheltuielile nejustificate, te atentioneaza astrele. Ai nevoie de putin ajutor, fie la gestionarea banilorm, fie poate chiar cu un imprumut. In partea a doua a zilei te concentrezi pe sectorul caminului.

 

 


Balanta

La locul de munca apar activitati sau sarcini noi pe care ar fi bine sa le organizezi din start, sa le asezi frumos in agenda ta, sa vezi cum le incadrezi in rutina deja formata. Nu esti prea incantat de aparitia acestora si chiar te gandesti sa renegociezi salariul sau sa oferi o parte dintre aceste sarcini si altor colegi de munca. Este un cadru astral bun pentru negocieri si colaborari.

 

 


Scorpion

Verifica, calculeaza, analizeaza, cere informatii, regandeste informatiile de care nu esti convins, mai ales daca este vorba despre lucrul cu hartiile. Sunt posibile discutii, negocieri, sedinte, intalniri prelungite. Va fi nevoie sa socializezi din plin, poate chiar si cu anumite autoritati sau persoane cheie, dar in toate trebuie sa dai dovada de multa atentie.

 

 


Sagetator

Cuvintele cheie pentru aceasta zi: enigme, dileme, puzzle-uri, dar si rezolvari, clarificari, solutii. Apare o situatie, o problema, un aspect ce tine de trecutul tau, dar pe care astazi va trebui sa o rezolvi. Este esential sa-ti asculti vocea interioara, sa-ti urmezi intuitia, sa nu te lasi influentat de altii.

 

 


Capricorn

Sunt favorizate deplasarile, vizitele, calatoriile, legatura cu strainatatea. Poti rezolva anumite aspecte legate de camin, de familie. In partea a doua a zilei vei fi deosebit de binedispus si este posibil sa initiezi anumite intalniri sau discutii cu prietenii.

 

 


Varsator

Este un moment bun pentru a pune bazele unui nou proiect, a incepe o noua etapa, a prinde curajul sa initiezi ceva la care visai sau pe care ti-l doreai de mult timp realizat. Este un cadru astral benefic pentru a te dezvolta, a evolua, a creste, sustin astrele.

 

 


Pesti

Reusesti sa pui la cale un plan foarte bun, mai ales atuncic and va fi vorba despre sfera relatiilor si afacerilor pe termen lung. Este o zi buna pentru a lua decizii, pentru a face alegeri, pentru a organiza. Un sfatu bun este sa te sfatuiesti cu cei dragi inainte de a decide, dar si ca ceea ce vei decide sa-ti multumeasca sufletul, nu ego-ul, te atentioneaza astrele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here