Horoscopul zilei: 6 august 2022

 

Berbec

Fii atent la felul în care te prezinți în fața celorlalți, la imaginea ta publică. Acest lucru nu înseamnă să fii rece, autoritar și puternic, ba din contra, să arăți că ești prietenos, dacă promiți te ții de cuvânt, dacă greșești, cauți să repari, fără a te blama inutil. S-ar putea să fii interesat să acorzi mai multă atenție și aspectului tău exterior.

 


 

Taur

Astăzi reușești să rezolvi o chestiune ce ține de familie, de frați, surori. Este o zi bună pentru a pune la punct unele detalii legate de cămin. S-ar putea să iei și unele decizii legate de bani și astfel să-ți recapeți temporar liniștea, pentru că în ultima perioadă ai fost mai agitat, mai preocupat, mai îngrijorat.

 


Gemeni

Mutările, relocările, drumurile, legătura cu străinătatea sunt bine aspectate în această zi. Este important să fii prezent cu adevărat, să acorzi o atenție sporită chestiunilor ce țin și de familie, de cămin, de nevoile celor dragi. Este o zi bună în care vei avea tendința să flirtezi mai mult, să fii mia pasional în tot ceea ce faci.

 


 Rac

Se anunță o zi plină, în special în sectorul social, de aceea pregătește-te să împărătășești emoții, să faci schimb de păreri, de idei. Poți primi unele invitații, sunt favorizate vizitele, escapadele, drumurile, precum și legătura cu rudele, familia extinsă.

 


Leu

Pot apărea unele schimbări, unele vești în ceea ce privește viața ta personală. Poți primi unele sfaturi bune, apare o persoană care te ajută, îți oferă răspunsurile de care ai nevoie. Ești mai dornic ca niciodată să te apuci de un proiect, să dezvolți o idee, să începi un nou capitol.

 


Fecioară

Pe de o parte, vei fi prins între ideea de a finisa toate acele sarcini și reponsabilităție pe care ți le-ai setat pentru azi, pe de altă parte, poți fi foarte tentat de a le lăsa baltă și te a te aventura într-o activitate care te atrage, fie legată de familie, fie de prietenii tăi apropiați. Cum vei reuși să faci pace între aceste două nevoi?

 


Balanță

Dacă urmează anumite shcimbări, atunci ar fi bine să fii pregătit…fizic și mental. Iar în acest sens cea mai bună recomandare este să te dedici acelor activități care te ajută să te simți bine cu tine, să fii aproape de oamenii dragi, să schimbi păreri și idei. Sunt bine aspectate drumurile și ieșirile în natură.

 


Scorpion

Azi ai parte de multă susținere, de atenție din partea celor dragi. Nu ești prea preocupat de sfera muncii, ma chiar vei face tot posibilul să te detașezi de orice activitate sau sarcină legată de sectorul profesional. Ai nevoie de distracție, de socializare, de destindere, de amuzament. Cine te poate ajuta în acest sens?

 


Săgetator

Astăzi ar fi bine să reglezi unele chestiuni mai delicate fie în relația de cuplu, fie cu un prieten apropiat. De asemenea, dacă alții lansează tot felul de zvonuri, sfatul astrelor este să stai departe de aceste persoane, să nu te hazardezi cu lansarea unor informații neverificate, care ar putea face mai mult rău decât bine, mai ales dacă se vor dovedi a fi injuste.

 


Capricorn

Ar fi bine să fii atent la poziția ta socială, pentru că vin unele contexte de care ai putea să te folosești. Apar unele situații din trecut sau pe care le-ai tot amânat, iar acum va fi nevoie să le acorzi timp și atenție în totalitate, nu mai ai cum să le mai amâni.

 


rsător

S-ar putea ca zilele viitoare să te aștepte mai multe sarcini și chestiuni de rezolvat, de aceea îndemnul astrelor pentru azi este să te odihnești bine azi, să-ți încarci pe deplin bateriile, astfel încât să ai nergie, să le poți face față provocărilor și activităților care te așteaptă.

 


Pești

Astăzi ar fi de dorit să ai grijă de relațiile tale. Fii atent cum îi evaluezi pe cei cu care interacționezi, nu te grăbi să pui etichete sau să concluzionezi, până nu știi toate informațiile sau nu ai întreaga imagine de ansamblu. Fii mai răbdător, mai empatic, oferă inițial și prezumția de nevinovăție.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here