Horoscopul zilei: 26 martie 2023

 

Berbec

Te vei simți bucuros și confortabil în timpul discuțiilor la care vei participa azi. Cu toate acestea, nu toate vor fi liniștite și previzibile, te atenționează astrele, poți avea parte de suprize mai puțin confortabile. Ar fi bine să răspunzi cât mai calm provocărilor ce s-ar putea să apară.

 


 

Taur

Este o zi potrivită pentru discuții sincere și profunde, mai ales cu cei dragi, cu cei cu care rezonezi. Este un moment bun să faceți planuri, mai ales dacă este vorba despre interese, proiecte, afaceri comune. Sunt favorizate anumite vizite, poți organiza unele întâlniri sau poți accepta unele invitații.

 


Gemeni

Astăzi este despre analiză, introspecție, despre cercetarea parcursului tău din ultima perioadă, despre deciziile luate și acțiunile întreprinse. Gândești la nivel înalt și din acest motiv s-ar putea să faci și unele investiții sau cumpărături mai mari, te atenționează astrele.

 


 Rac

Astăzi este despre resurse, despre roade. Ai parte de o perioadă bună, în special pentru a primi ceea ce ți se cuvine. Ai muncit din greu pentru aceste rezultate, ai depus eforturi, ai acceptat compromisuri, iar acum este timpul să te bucuri de ceea ce ”ți se întoarce”.

 


Leu

Ai parte de sprijin, de suportul de care ai nevoie, doar că ți-e cam greu să accepți ajutorul venit. Unde-și are rădăcina această incapacitate de a-ți arăta vulnerabilitatea, de a te lăsa ghidat pentru un scurt timp de cineva, pentru a lăsa un pic nevoia de control deoparte?

 


Fecioară

Ești azi în căutări, fie de informații, fie de activități interesante, care îți aduc plăceri, bucurii, satisfacții, împliniri. Sfatul astrelor este să fii onest în tot ceea ce faci. Este un cadru astral excelent pentru a te întâlni cu prieteni dragi. Ești în sfârșit mai mulțumit, mai împăcat cu realizările de până acum.

 


Balanță

Pașii mărunți îți pot aduce victoriile mult dorite! Acesta este mesajul astrelor pentru tine. Este nevoie să-ți asumi mici angajamente, să schimbi câte ceva din rutina ta, să iei în calcul să adopți noi obiceiuri, să-ți cizelezi unele abilități. Sunt posibile unele vizite sau deplasări.

 


Scorpion

Ai nevoie de mai multă odihnă, de timp pentru pasiuni, pentru a te elibera de tensiunile aduse de zilele trecute. Fii atent la starea ta emoțională, fiindcă anumite iritări trecătoare sau ieșiri vulcanice să strice ceva dintr-o relație la care ții, mai ales dacă este una de lungă durată.

 


Săgetator

S-ar putea să ți se deschidă o ușă, să apară o oportunitate, de aceea recomandarea astrelor este să fii flexibil, să fii pregătit, să primești cu brațele deshise ocaziile ce apar azi. Poți rezolva mai multe chestiuni ce țin de cămin, pe care le-ai planificat de mult, dar pentru care parcă nu aveam motivația sau resursele necesare.

 


Capricorn

Ține cont de experiențele celorlalți. Nu te grăbi, nu trebuie să demonnstrezi nimic, nu pune pe tine presiune prea multă. Ascultă sfaturile și soluțiile care îți vor fi oferite azi, pentru că te pot ajuta foarte mult în ceea ce privește o chestiune mai delicată cu care te confrunți de ceva timp.

 


rsător

S-ar putea ca cele mai mari impedimente să nu vină neapărat din mediul exterior, ci mai curând de la tine, de la grijile și neîncrederile pe care le ai și de care ar fi cazul să te eliberezi, te îndeamnă astrele. Concentrează-te mai mult pe relațiile cu cei dragi, fie că este vorba despre cei din familie, despre părinți, prieteni, frați.

 


Pești

S-ar putea să descoperi că e nevoie să depui mai mult efort decât ai considerat inițial pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite. De asemenea, descoperi ca evenimentele care vor avea loc azi să-ți aducă și unele schimbări pe termen mai lung. Va fi nevoie să-ți revezi unele strategii, planuri, să-ți reconsideri unele idei și priorități.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here