Horoscopul zilei: 23 ianuarie 2023

 

Berbec

E nevoie să te preocupi mai mult de sănătate, de stilul tău de viață, să adopți anumite obiceiuri, să renunți la cele care nu-ți aduc beneficii și să te focusezi în general mai mult pe starea ta de bine, pe ceea ce îți aduce liniștea, echilibrul. Urmărește-ți semnele corpului, oferă-i ce are nevoie.

 


 

Taur

S-ar putea ca azi să apară unele oportunități, chiar dacă aparent nu vor părea ușoare, te vor provoca pe alocuri, ar fi indicat să te aventurezi în acestea, te sfătuiesc astrele. Ai nevoie de mai multă cunoaștere, de profunzime, de a descoperi unele informații care te pot ajuta să ai tabloul întreg, situația reală.

 


Gemeni

Ai prea multe condiționări care te țin pe loc, prea multe convingeri care îți limitează mersul, progresul, evoluția, îți blochează șansele. S-ar putea să te autosabotezi atunci când reziști să te lași purtat de fluxul vieții, de energiile care te scot din zona de confort și te aruncă în direcția ta, de la care s-ar putea să te fi abătut în ultima perioadă.

 


 Rac

Nu este cea mai bună zi pentru a lua decizii, pentru a lucra în echipă sau a te ocupa de acte, de hârtii. E nevoie să te focusezi mai mult pe nevoile personale, pe timp petrecut cu cei dragi, pe hobby-uri și pasiuni. Sunt favorizate deplasările, atâta timp cît sunt de scurtă durată.

 


Leu

Orice ar aduce ziua de azi, nu uita de atitudinea pe care o afișezi. Poți fi azi supus unor teste, a unor încercări, verificări. Fii atent ce reacții ai, cum răspunzi, ce informații oferi, spun astrele. Astăzi este despre adevăr, judecată, corectitudine, loialitate.

 


Fecioară

Dacă în ultima perioadă ai avut parte de insomnii, de o agitație pe care nu ai știut cum să o gestionezi, poate ar fi azi un moment bun să îți pui unele întrebări, să găsești care este cauza reală a acestora și mai ales, ce schimbări trebuie să faci. Nu cumva ai idei neexprimate? Nu cumva ai acționat împotriva celor simțite de tine?

 


Balanță

Simți un impuls puternic de energie, ai mintea limpede, poți veddea imaginea de ansamblu, fără a neglija aspectele mai mici, fără a uita detaliile. Fără să realizezi vei prelua o sarcină sau o activitate în propriile mâini și vei găsi soluții bune, iar ceilalți vor aprecia eforturile și ideile tale.

 


Scorpion

Astăziar fi bine să fii mai precaut, mai cumpătat, mai răbdător, atît în relațiile cu ceilalți, cât și în stabilirea unor concluzii. Este un cadru astral prielnic pentru a-ți arăta autoritatea, pentru a-ți folosi abilitățile de lider, pentru a impune o anumită conduită, o regulă.

 


Săgetator

Vin aspecte pozitive din sfera prieteniilor, legăturilor de durată, dar și din sectorul vieții financiare. Cineva îți poate restitui anumiți bani, poți discuta despre venituri suplimentare, reușești să găsești o soliuție bună legată de buget, de o investiție, o strategie să economisești unii bani.

 


Capricorn

Este nevoie să te focusezi azi mai mult asupra carierei, asupra aspectelor exterioare. Astăzi s-ar putea să fie vorba despre apărarea imaginii personale, vei considera că e nevoie să te lupți pentru că cineva încearcă să-ți submineze autoritate, să pună la îndoială deciziile și acțiunile tale.

 


rsător

Discuțiile de azi sunt deosebit de productive, indiferent de ce sferă ar fi vorba, de aceea fii atent la acest aspect. Se pot regla unele relații, poți face pace, poți regăsi o anumită liniște în acest sens. Sunt favorizate și interacțiunile cu autoritățile.

 


Pești

Astăzi te bucuri de multă vitalitate, poți munci cu spor, poți încheia parteneriate, alianțe, poți găsi colaboratori cu care să lucrezi foarte bine. Îți asculți intuiția, te lași ghidat mai mult de ceea ce simți, decât de ceea ce îți sugerează mintea, și este foarte bine așa, susțin astrele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here