Horoscopul zilei: 17 martie 2023

 

Berbec

Bazează-te azi pe farmecul tău! Este o zi bună pentru socializare, pentur noi contacte, fie în plan profesional, fie în cel personal. Nu neglija nici activitățile tale casnice, păstrează un anumit echilibru între sarcinile din afara casei și cele din spațiul tău intim.

 


 

Taur

Ai nevoie de un nou suflu, dde o reîmprospătare, de o activitate diferită, care să-ți ofere dinamism, care să-ți solicite imaginația. De asemenea, este esențial să fii mai flexibil, să accepți și noi perspective, să realizezi că ai mai multe opțiuni decât crezi.

 


Gemeni

Te implici în ceva nou, ești mai interesat de studiu, de cercetare, dar și de partea frumoasă, de lumea creativă. Este un context bun pentru îmbunătățirea imaginii publice, dar și pentru a participa la evenimente sociale, pentru a ieși în evidență cu ceva.

 


 Rac

În prima parte a zilei vei avea parte de unele indicii asupra cărora ar trebui să te oprești, să le acorzi atenție. Lasă-te inspirat de reușitele celorlalți, te îndeamnă astrele. În partea a doua ar fi bine să acorzi mai mult timp divertismentului și activităților în aer liber.

 


Leu

Dai dovadă de determinare și multă energie. Cel mai bine ar fi să lucrezi azi independent și cât mai puțin în echipă, dacă este posibil. Știi să te organizezi, ai un plan bine stabili, un rimt mai alert, o dinamică mai bună și le-ar fi greu celorlalți să țină pasul cu tine.

 


Fecioară

E nevoie să te concentrezi cu adevărat, să dai dovadă de maturitate, să nu te lași influențat. E nevoie să fii calm, să te controlezi azi, chiar dacă entuziasmul care te cuprinde în legătură cu ceva nou vei simți că stă să dea pe dinafară. Poți acționa greșit dacă lași garda jos sau nu ești atent din cauza emoțiilor copleșitoare.

 


Balanță

Ești mai nostalgic, mai sentimental, mai atent la binele comun. Partea bună este că ești atent la detalii, în special când este vorba despre lucrul cu hârtiile, comunicarea în scris. S-ar putea să fii mai sensibil azi la unele critici, oricât de constructive ar fi acestea, de aceea vei căuta mecanisme de apărare.

 


Scorpion

Nu e nevoie să demonstrezi nimic nimănui, atâtat timp cît ești convins de alegerile făcute, ești mulțumit de planul pe care-l ai, susțin astrele. Vin vești bune din sectorul familiei extinse sau de la prieten, precum și ceva legat de o călătorie, de o aventură, o vizită.

 


Săgetator

Ești competitiv, dinamic, ai ambiții mari, obiective înalte. Nu este un lucru rău, atâta timp cât tu te epuizezi, realizarea cărora nu te duc pe marginea prăpastiei. S-ar putea să decizi să închei un proiect sau să reiei un plan mai vechi, să ai parte de inspirație, să revitalizezi o idee.

 


Capricorn

S-ar putea ca azi să descoperi că deși dorești să fie bine în viața ta, nu prea știi ce înseamnă acest bine, concret care sunt acele lucruri de care ai cu adevărat nevoie. Este un cadru astral bun pentru introspecție, analiză, pentru a fi transparent, pentru a fi sincer, realist.

 


rsător

Nu este vorba despre contexte și situații prielnice, cât mai curând de atitudinea cu care te afișezi azi, cu convingerea că poți să obții un lucru atunci când muncești pentru acesta, atunci când intenția este clară și mai ales, una onestă, corectă, care le poate aduce beneficii și altora.

 


Pești

Azi dai dovadă de concentrare, de determinare, de realism. Este una dintre acele zile în care poți face mai multe lucruri deodată și ai parte și de rezultate bune, susțin astrele. Ai o energie bună, o atitudine pozitivă, o motivație interioară puternică.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here