Masuri speciale pe Aeroportul Sibiu dupa ce un barbat si un copil au intentionat sa fure un avion

Prefectul Sibiului, Adela Muntean, a cerut, miercuri, masuri sporite de paza pe Aeroportul International Sibiu, dupa ce a aflat ca un barbat si un copil au sarit gardul si au ajuns in zona parcarii, unde au fost prinsi incercand sa fure o masina. Cei doi au spus ca initial au vrut sa fure un avion. Prefectul Sibiului a cerut, miercuri, in sedinta de Colegiu Prefectural, masuri sporite de paza, dupa ce un barbat de 34 de ani si un copil au sarit gardul, la sfarsitul lunii martie, si au fost prinsi cand incercau sa fure o masina de la Aeroportul International Sibiu.

Vezi si Barbat acuzat ca acosta copii intr-un cartier din Buzau, prins de Politie

Ulterior, surse din cadrul anchetei au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca initial, cei doi au incercat sa fure o vehicul de la Registrul Auto Roman, pentru a ajunge in Germania, insa toate masinile erau incuiate. In drum spre oras, ei au vazut cum ateriza un avion al NATO pe pista Aeroportului Sibiu si asa le-ar fi venit ideea de a fura un avion, sarind gardul spre pista.

Pentru ca nu au putut ajunge pana pe pista, cei doi s-au indreptat spre parcarea aeroportuara, unde au fost prinsi cand incercau sa fure o masina. Aceleasi surse au precizat ca persoana adulta va fi expertizata pentru a se stabili daca a avut discernamant.

”Imediat dupa eveniment persoanele au fost preluate de organele competente si a fost demarata procedura de cercetare penala. Evenimentul nu a generat disfunctionalitati operationale cu impact asupra desfasurarii activitatii aeroportuare”, au transmis, miercuri, reprezentantii Aeroportului International Sibiu.

Incidentul a fost raportat si Autoritatatii Aeronautice Civile Romane.

Vezi si Un copil de 1 an, prins intre usile autobuzului

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here